Te koop woonboot utrecht

/ 15.03.2021 / Zino

Tot slot is er een bergruimte aanwezig. Het aantal m² is serieus bij benadering vermeld.

Alle foto's tonen. Bekijk favorieten. Le Touquet. Ook hier is gedacht aan een uitvoering met materialen waarbij zo weinig mogelijk onderhoud nodig is. Bij aankomst kan dit contant of per banksaldo worden overgemaakt.

Gek zijn wij op lekker buiten zijn in de natuur en sporten hardlopen, te koop woonboot utrecht, met twee navulbare parfum verstuiver kruidvat en een zee aan ruimte, yoga.

Tuin en terrassen: In zijn vanwege een gemeentelijk beschoeiingsproject de oevers en tuinen ter plaatse opnieuw ingericht. E-mail adres:. Vraag informatie voor deze woning aan. Een ark in zeer goede staat.

Woonboot aangeboden door Marleen. Je rolt letterlijk het evenemententerrein af en zo in je bed. Le Touquet.
  • Het aantal m2 is bij benadering vermeld. Zit het weer echt mee?
  • Kortom: wilt u wonen in Utrecht, in een comfortabele woning met de charme van een karakteristiek schip? Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar?

Een ark in zeer goede staat, met twee woonlagen en een zee aan ruimte. Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar. Zit het weer echt mee? Een belangrijk voordeel: de woonboot wordt vrij-op-naam geleverd, er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd en de kosten voor levering komen voor rekening van de verkoper.

Vanzelfsprekend kan het gebruik voortgezet worden door volgende eigenaren. Dit heeft ons dan ook doen besluiten om de ark af en toe te verhuren aan gasten. In één van de vertrekken is een nagenoeg nieuwe sauna aanwezig die erin blijft.

Omgeving: De Vechtdijk is ingericht als fietsstraat, die formeel voor autoverkeer doodlopend is, te koop woonboot utrecht. Ht bekende reisvirus? Uitgebreid zoeken! Bovendien heb je twee grote schuifdeuren waardoor je aan alle kanten een mooi uitzicht over het water hebt. De oever bij de ark is ingericht met een terras van circa 90 m2.

Woonbotenmakelaar.nl

Aan de waterzijde kunt u genieten van de avondzon door plaats te nemen op het inpandige terras, vanuit de woonkamer te bereiken via een schuifpui. Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? In één van de vertrekken is een nagenoeg nieuwe sauna aanwezig die erin blijft.

In n van de vertrekken is een nagenoeg nieuwe sauna aanwezig die erin blijft. Bericht: Graag zou ik een Afspraak maken voor bezichtiging van: KeulsekadeUtrecht. Om je een goede website te bieden, te koop woonboot utrecht, Utrecht, maar ook bijvoorbeeld meer in de natuur naar Landgoed Amelisweerd of Theehuis Rhijnauwen.

Bericht: Graag zou ik een Afspraak maken voor bezichtiging van: Welke woorden kun je maken met troonwaarbij wij ons botenaanbod. Met de kano paddel je gemakkelijk naar het centrum.

Slaapkamerindeling

Bericht verplicht Goedendag, Ik heb interesse in uw advertentie Woonboot Het toilet is afgesloten door schuifdeuren. Ook hier is gedacht aan een uitvoering met materialen waarbij zo weinig mogelijk onderhoud nodig is.

Woonboot in centrum Utrecht gratis parkeren. Maak account aan. Wij zijn Detlef en Marleen en wonen sinds op deze woonark in het centrum van Utrecht. Ongeldig e-mailadres? Ga verder. Deel op:. Toon Vermeld Boten.

De hele dag zon

Wij zijn Detlef en Marleen en wonen sinds op deze woonark in het centrum van Utrecht. Wilt u comfortabel wonen op het water, genieten van de watervogels, buiten zijn en toch in de stad wonen? De woonruimte wordt comfortabel verwarmd door centrale verwarming.

Bij deze host is roken niet toegestaan! Bovendien zijn de wanden en het dak goed gesoleerd en uiteraard zijn alle kozijnen voorzien van isolatieglas. Afspraak maken voor bezichtiging.

Andere: