Jurk blauw zwart

/ 09.11.2020 / Rkia

Dus, wat is er nou echt aan de hand? Alle objecten reflecteren licht, en in die reflectie zitten verschillende kleuren. Als het brein een situatie niet goed kan inschatten, gaat het ervan uit dat het een normale situatie is.

Neitz doet al dertig jaar onderzoek naar hoe mensen de kleur van dingen verschillend kunnen zien. Bij de jurk gaat dat soms mis, schrijft Wallisch in het Journal of Vision. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Privacy We zijn open over wat we met uw gegevens doen. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Twitter, Facebook of Instagram Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen. Lees ook:   Goud-witte jurk… of toch blauw-zwart?

Ook onderzoekers discussieren over de jurk. Welke kleur heeft deze jurk voor jou. Wat vindt u van deze website. Wij zijn je dankbaar. In dit blog houden we je op de hoogte van het laatste coronanieuws van maandag 26 oktober.

We horen graag uw mening, jurk blauw zwart.

Daar begon het: de vriendin en haar verloofde waren het niet eens over de kleur. Hij is blauw met zwart.

De waarheid

Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Gezichtsbedrog is een bekend fenomeen, het lichtsignaal heeft als het op het netvlies valt nog een hele weg te gaan eer het brein er weer een jurk van heeft gemaakt. Ongeveer tweederde van de mensen zegt in eerste instantie dat de jurk de kleuren wit en goud heeft, het andere deel zal zweren dat de jurk zwart -en blauwgekleurd is.

We horen graag uw mening. Heel internet is in de ban van TheDress, nadat een blogger de foto op haar Tumblr postte, met de onschuldige tekst dat zij en haar vriendinnen er niet uitkwamen welke kleur de jurk op de foto nou had. De eigenaar van de jurk onthulde dinsdag in de Amerikaanse talkshow The Ellen Show de ware kleur van de jurk en samen met haar familie besprak ze met Amerikaanse talkshowhost Ellen Degeneres de bizarre discussie die afgelopen vrijdag viral ging over de hele wereld.

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen.

Mail ons! Facebook Instagram Twitter. Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles".

En zangeres McNeill trad met  haar band op op de bruiloft waar de jurk aanwezig was. McNeill besloot de foto op Tumblr te zetten. Dus zette ze de foto op Facebook, waar haar vrienden ook allemaal wat anders zagen, jurk blauw zwart.

Waarom zien we deze jurk blauw-zwart of wit-goud?

Daglicht is wat blauwig, terwijl kunstlicht meer in het gele gebied ligt. Gokt het brein dat de foto overdag is genomen, dan haalt het, ter correctie, wat blauw uit het beeld. Wit met gouden strepen, zul je bedoelen.

En wat als u de ene keer een blauw-zwarte jurk ziet, en de andere keer een wit-gouden. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. In het verloop van 1 simpel nachtje is de hele wereld gek geworden, jurk blauw zwart. Optimale ervaring Optimale bultjes gehemelte jeuk. Lifestyle 4 okt Maar dr.

McNeill besloot de foto op Tumblr te zetten.

Is deze jurk wit? Of toch blauw?

Maar studies in die richting moesten het antwoord schuldig blijven. Beter leven. Veel mensen die na het bekijken van deze tweede foto opnieuw de jurk op de eerste afbeelding bekijken, stellen hun constatering bij.

Mijn nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Blijf ingelogd. En wat is het nou. Maurice Arets is psv live kijken en geeft tips. De uitleg in het kort Licht valt, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen, via de pupil. Nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt.

Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Om u deze content te kunnen laten jurk blauw zwart.

Je vraagt je misschien af: hoe werd deze discussie zo groot?

Maar de jurk was echt blauw met zwarte strepen. Cecilia Bleasdale nam de foto bij schemerlicht, maar het beeld is overbelicht. Voor u uitgelegd.

Zo raar. Die bevinding kan volgens hen verklaard worden door de hoeveelheid natuurlijk en kunstlicht waaraan de deelnemers dagelijks worden blootgesteld. Heel internet is in de ban van TheDress, met de onschuldige tekst dat zij en haar jurk blauw zwart er niet uitkwamen welke kleur de jurk op de foto nou had.

Andere: