Gmail account maken met bestaand e mailadres

/ 12.03.2021 / Raja

Plak de bevestigingscode in het vak onder Voer de bevestigingscode in en verifieer deze. Notities:   Als u verificatie in twee stappen hebt ingeschakeld voor het verbonden account, moet u een app-wachtwoord voor dat account maken.

Feedback verzenden over Tijdelijke oplossingen voor recente problemen in Outlook. Ga naar de inlogpagina voor Google-accounts.

Deze site doorzoeken. Kan ik een nieuw e-mailadres maken met mijn bestaande Outlook.

Wanneer in dit scherm bij  Download via POP  de status niet  POP is ingeschakeld voor alle e-mail is: Klik in het rondje voor optie POP inschakelen voor alle e-mail ook berichten die al zijn gedownload   2.

Producten test. Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is. Was deze informatie nuttig. Omdat onze levens zijn zo divers we vaak meerdere e-mailaccounts.

  • Hier zijn de vier stappen die u moet voltooien om elkaar te koppelen uw Gmail e-mail accounts:.
  • Portfolio Elektrotechnieken.

Houd meteen overzicht

Kies onder Standaard Van-adres het adres dat u wilt gebruiken en selecteer Opslaan. Andere e-mailaccounts verbinding laten maken met Outlook.

Voer op de pagina Uw Google-account verbinding laten maken een weergavenaam in voor uw Google-account. Het lijkt zo eenvoudig: je mails lezen waar je maar wilt. E-mail die wordt verzonden vanuit uw Gmail-account met behulp van Outlook. SMTP-server: Vul hier de hostnaam aan van de mailserver.

Stap 9. Klik op Volgende. Klik in het vak naast het Postvak IN overslaan om het te selecteren, gmail account maken met bestaand e mailadres. Klik op Account toevoegen Stap Selecteer Beantwoorden vanaf hetzelfde adres waar het bericht was verzonden onder Wanneer ontvang ik een bericht gestuurd naar een van mijn adressen: Klik op Toevoegen ander e-mailadres. Met een Google-account kun je onder meer het volgende doen:. Gebruikersnaam : ook hier vult Gmail dit standaard in met het gedeelte wat in je e-mailadres vr de staat.

Wat is een Google-account?

Feedback verzenden over Als eerste nieuwe functies krijgen. Om zeker te weten of je e-mailaccount werkt zoals het hoort is het verstandig deze twee testen uit te voeren:.

Verschillende foto's. Staat je nieuwe e-mailaccount ertussen? Als dit e-mailadres van u is, waarmee de zichtbaarheid van je bedrijf wordt verbeterd en je online informatie wordt beheerd. Feedback verzenden over Met een zakelijk account kun je ook makkelijker Google Mijn Bedrijf instellenkan het volgende van toepassing zijn:.

Zet je bestaande e-mailadres om naar een Google account

Stap 3: Maak een label Schakel over naar uw primaire e-mail account, gaat u naar de onderkant van de pagina en zoek naar het vak Labels aan de linker kant van het venster. Extra instellingen: Een kopie van opgehaalde berichten op de server achterlaten : zet hier een vinkje wanneer je een kopie van al je mails op de server waar het e-mailaccount staat wilt bewaren. Google Apps. Ga naar de pagina waarop je een Google-account kunt maken.

Als u zich met een ander e-mailadres heeft aangemeld, en let er goed op dat je geen stappen overslaat. Producten test. Product test.

Klik op Volgende stap. Volg gmail account maken met bestaand e mailadres stappen, kan het volgende van toepassing zijn: U heeft zich al aangemeld voor een Google-account.

Lukt dit, dan kloppen die gegevens? Als dit e-mailadres van u is, worden de meldingen naar uw e-mailadres gestuurd dat niet van Google is. Klik in het vak naast het label Apply: om het te selecteren en kies het label dat u gemaakt van de drop-down lijst.

Belangrijke informatie over het synchroniseren van verbonden accounts

Er is nu een e-mail naar je e-mailadres gestuurd. Meer informatie over verificatie in twee stappen van Google vindt u hier. Wanneer alles goed is ingevuld krijg je onderstaand scherm te zien: Gmail kan nu de berichten van je e-mailaccount downloaden, dus het eerste deel is gedaan. Controletesten Om zeker te weten of je e-mailaccount werkt zoals het hoort is het verstandig deze twee testen uit te voeren: Maak een nieuwe mail met je standaard account en stuur het naar het nieuwe account.

Uw Outlook. Wees wijs en gebruik een wachtwoordmanagementprogramma zoals LastPass om je wachtwoorden te onthouden en veilige wachtwoorden te maken.

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Andere: