Roze afscheiding na seks tijdens zwangerschap

/ 11.03.2021 / Kelvin

Toelichting Kunt u toelichten waarom niet? Hieronder staan de meest voorkomende afwijkende soorten afscheiding en mogelijke verklaringen op een rij.

Ook kan je bij de drogist zonder recept een antischimmelcrème kopen. Bloedverlies na het vrijen kan komen door: een wondje in de vagina: vaak door seks. Helemaal als je ook nog stukjes weefsel en stolsels verliest. Als je er dus gevoelig voor bent kan je het regelmatig krijgen.

Innestelingbloeding: als het bevruchtte eitje zich innesteld in de baarmoederwand kan dat vroeg in de zwangerschap een beetje bloedverlies geven, ook dit is onschuldig. Zwanger of niet zwanger: seks kan voor bloedverlies zorgen.

Nou lees je dat dat kan na het vrijen, in principe is het niks om je zorgen om te justin bieber salaris. Toch ervaren veel vrouwen het als onprettig. Wanneer je deze gebruikt, maar ook door hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap.

Dit kan in de eerste plaats komen doordat je tijdens de bevalling bent ingescheurd, kan de zuurgraad van je vagina verstoord raken. Oorzaken bruine afscheiding Bruine afscheiding.

  • Dan is je partner waarschijnlijk met zijn penis tegen je baarmoedermond aangekomen. Een antibioticakuur van de dokter helpt je snel van je blaasontsteking af.
  • Status van uw bestelling:. Toch komt het geregeld voor dat zwangere vrouwen wat bloed verliezen of last hebben van bruine afscheiding.

Welkom op de website van Babywatcher!

Als het bloeden uur aanhoudt of een bruinachtige kleur heeft, is de kans groter dat het gepaard gaat met bloedingen van de baarmoederwand. Dit gaat vanzelf weer weg. Heb je dus nog wat last van bruine afscheiding, dan hoef je niet meteen te schrikken. Het bloedt makkelijk. Lees ook: Waarom glijmiddel gebruiken tijdens de seks niet altijd een goed idee is. Houdt de bruine kleur echter een paar dagen of weken aan of komen er andere klachten bij kijken zoals vaginale jeuk, een branderig gevoel bij het plassen, een sterke geur, pijn in de onderbuik, dan kun je het beste even contact opnemen met je huisarts.

Oorzaken Hoe ontstaat bloedverlies na het vrijen?

  • Vrijen met geïrriteerde slijmvliezen is vaak onprettig.
  • Ook is deze wat wateriger dan je gewend bent.

Ouders van Nu abonnement? Een ectropion kan de gynaecoloog wegvriezen. Sparen voor je kleinkind: wat zijn de mogelijkheden. Dit is niet verplicht. In het kort In het kort Er zijn veel oorzaken voor bloedverlies na het vrijen Bijvoorbeeld: wondjes een kwetsbare baarmoedermond ectropion chlamydia afwijkende cellen of baarmoederhalskanker.

Wat is vaginale afscheiding?

Behalve na seks kunt u ook op andere momenten vaginaal bloedverlies hebben. Tijdens de zwangerschap ben je gevoeliger voor een verstoorde zuurbalans binnen je vagina. Hoe raar het ook klinkt: tandvleesproblemen geven een verhoogd risico op vroeggeboorte.

Dit slijmvlies is gevoeliger. Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Meer witte vloed tijdens je zwangerschap is normaal. Nu in de winkel. Ook is het normaal als deze wat zurig ruikt.

Witte vloed na de bevruchting

U bent niet ongesteld, maar heeft toch bloedverlies. Maar het kan ook ontstaan door onschuldige bacteriën die in de voortplantingsorganen zitten. Draag katoenen ondergoed. Tijdens de zwangerschap kan je afscheiding ook iets geler zijn.

Ouders van Nu abonnement. Deel dit bericht. Twijfel je over de oorzaak van een bloeding na het vrijen. Altijd korting. Wel heb je vaak veel meer afscheiding. Maar het is heel gewoon. Hoe merk je dat je zwanger bent. Dat valt niet m.

Doorbraakbloeding

Je wordt met spoed opgenomen in het ziekenhuis en bevalt met een keizersnede. Volg ons op Facebook. Heb je wel hevige buikpijn?

Een volledige geruststelling kan ik niet geven, maar de kans dat het echt nix betekend is echt vrij groot. Ectopische bloedingen, je lichaam moet bijvoorbeeld nog even wennen aan de pil die je net slikt of aan het pas geplaatste spiraaltje!

Het kan samenhangen met je hormonen.

Andere: