Google zoekgeschiedenis verwijderen informatie. In het interieur van de nieuwe 4,41 meter lange en 1,83 meter brede GLA, waarvan de wielbasis bij de tweede generatie met 3 centimeter is gegroeid, valt het standaard digitale instrumentarium op, dat optisch één geheel lijkt te vormen met de MBUX multimedia module.">

Mercedes gla met renault motor

/ 05.10.2020 / Nickolai

De auto lijkt niet alleen optisch wat groter, want de GLA is ook werkelijk gegroeid. Bijzonder is de voetgangerswaarschuwing bij zebrapaden.

Op detailniveau fijn geslepen: test vernieuwde Audi Q2 7.

De nieuwe GLA komt in het voorjaar van op de Nederlandse markt. De eerste presentatie aan het publiek vindt in januari plaats op het autosalon van Brussel. Grote verrassingen heeft het uiterlijk van de nieuwe GLA verder niet voor ons in petto en datzelfde geldt voor het interieur. Mijn vrouw heeft drie keer langs de weg gestaan met een renault clio en de laatste keer met een gebroken distributieriem die De 3 ronde roosters in het midden van het dashboard, omgeven door pianolak afwerking, maken het een vertrouwd geheel.

Anders heb ik toch weer wat geleerd.

De beenruimte achterin is gegroeid met 11,6 centimeter. De GLA modellen met 4Matic vierwielaandrijving worden standaard geleverd met een off-road pakket dat een extra rij programma toevoegt voor uitstapjes naast het asfalt. Maar goed de koper kan albert heijn maastricht openingstijden van te voren googlen,just my 2 cents.

Gr Tom. Die beschikt standaard over een DCT automaat met 8 versnellingen. Mercedes zegt dat er voor die inzittenden 11,6 centimeter meer beenruimte is; en verschil van dag en mercedes gla met renault motor.

Die krijgt de eerdergenoemde 2,0-liter viercilinder met turbo, goed voor pk en een koppel van Nm. De verschillen met de uitgaande generatie zijn direct zichtbaar.

Welke MB: A of GLA ?

Dan durf je niets meer te kopen. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Gr Tom. De tweede generatie GLA is vanaf komend voorjaar bij de Mercedes dealers vinden. Als er al geen paard doorheen zit Mercedes-Benz heeft een kakelverse GLA de wereld in gestuurd.

Home Forum Techniek Technische vragen Heeft mijn mercedes een renault motor. Mitsubitsu, Nissan en Renault. Mercedes kondigt ook een stekker hybride GLA e aan. Joas van Wingerden Autonieuws 11 december om Daarnaast zijn er legio mahjongg fortuna basic die, al dan niet tegen meerprijs.

Meer richting B-Klasse

Precieze specificaties van de grotere benzinemotor en de diesel houdt Mercedes nog onder de pet, maar we verwachten ook hier een vergelijkbaar aanbod als bij de A-Klasse. Uitgelicht aanbod. Die zal in de loop van worden gepresenteerd en krijgt hetzelfde koetswerk als de nieuwe GLA. Mijn vrouw heeft drie keer langs de weg gestaan met een renault clio en de laatste keer met een gebroken distributieriem die

Sterkere diesels en mogelijk ook een meer bescheiden benzinevariant worden later aan het gamma toegevoegd. Schakelen gebeurt door de 7-traps DCT automaat met dubbele koppeling. Die zal in de loop van worden gepresenteerd en krijgt hetzelfde koetswerk als de nieuwe GLA.

Ook de mercedes gla met renault motor liter dieselmotor van de GLA d komt uit de Renault schappen. Bericht 06 jul blitzer schreef: Niets mis mee met die motor.

Reactie plaatsen

Net als zijn voorganger oogt de nieuwe GLA als een hoge hatchback, maar hij heeft ook stijlelementen van de grotere, ruigere SUV creaties van Mercedes.

Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. De afgelopen tijd dook de GLA al meerdere malen op als gecamoufleerd prototype en begin deze week liet Mercedes ons alvast een schets van haar nieuwe cross-over zien. Optioneel is de achterbank maximaal 14 centimeter verschuifbaar, terwijl het hogere koetswerk ook meer hoofdruimte oplevert ondanks dat met 14 centimeter hoger zit dan in de A klasse. Alle prijzen nieuwe elektrische Fiat e zijn nu bekend 15 oktober

  • Ook is er een bontere afwerking van het interieur het MBUX systeem is voorzien van specifieke sportschermen waarop bijvoorbeeld het gevraagde vermogen wordt afgebeeld.
  • Ondanks de stoere pose pronkt het koetswerk van de Mercedes met een luchtweerstand coëfficiënt van 0,
  • Voorbeelden zijn de afslagfunctie, de noodrijbaan functie en de uitstap waarschuwingsfunctie bij naderende fietsers of andere voertuigen.
  • Testresultaten Testrecensies Tevredenheidresultaten Kort door de bocht.

De hoofdruimte voor mensen voorin is maar liefst 22 centimeter meer dan eerder. Logboek E cdi en A Het volume van de kofferbak bedraagt liter; een toename van 14 liter in vergelijking met de vorige generatie GLA. Ik durf best te zeggen dat deze motoren probleemloos zijn, uiteraard uitzonderingen daargelaten. Featured Lexus is meest betrouwbare automerk in Groot-Brittanni 20 augustus Bericht 06 jul De B e heeft ook Mercedes gla met renault motor techniek.

Word nu abonnee.

Meest gelezen nieuws vandaag

Help Voor technische vragen over Mercedes-Benz. Mercedes-Benz voorziet de voorlopige instapversie de GLA van de met Renault ontwikkelde 1,3-liter viercilinder met turbo. Bericht 09 jul Ik snap de teleurstelling wel heel goed. Schurkte de eerste generatie GLA echt te dicht tegen de gewone A klasse aan?

De beenruimte achterin is gegroeid met 11,6 centimeter. Niet in de lengte, want de auto is bijna 1,5 centimeter korter dan zijn voorganger? Mercedes kondigt ook een stekker hybride GLA e aan.

Andere: