Surinaams eten nieuwe binnenweg rotterdam

/ 25.02.2021 / Perla

Er komen inmiddels al twee generaties klanten bij hem langs en daar is hij trots op. Omdat het handig is dat de prijs voo Welke staat op 1?

Uitstekend 5. De Kade. Close popup Lees ook: Wiland Toelen wil met zijn ondernemingen de vertrutting tegengaan. De rest van het personeel is een gemêleerd gezelschap en weerspiegelt mooi de etnische diversiteit van Suriname. Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen. Nieuwe Binnenweg Rotterdam.

Lees ook deze verhalen. Bezorgen Roti Hut. Pretorialaan 34B Rotterdam. Dewie's Rotishop. Je vindt deze broodjeszaak trouwens ook op de Hoogstraat en in winkelcentrum Alexandrium.

  • Aanrader: bara Maharadj met roti vulling, kipfilet, kousenband, aardappel en massala.
  • Toko Faah.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Rotterdam

Er is een jaar of geleden enorm verbouwd en gemoderniseerd. Warung Mini. Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, de prijs-kwaliteitsverhouding of de sfeer voor Sranang, Nederland.

Beoordeeld op 18 juni Sambal uit de Jampot. Madina Delicious Food. Toko Saskia.

Meer informatie. Open op donderdag Chinny Lijnbaan 41 Op de West-Kruiskade, ook wel het Chinatown van Rotterdam. Geschreven door. Taal Nederlands. Is dit een restaurant waar sushi geserveerd wordt.

Warung Mini

Patrick Gloudie 12 Jan , waar is idd asha? De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Met foto's 1. Online bestellen

Lactosevrij 2. Waarderingen en beoordelingen 4,5  11 beoordelingen! Meer beoordelingen bekijken. Geniet van de volgende voordelen: Maak je eigen lijst van favoriete restaurants Onthoud de restaurants die je nog wil bezoeken Bewaar de verhalen die je nog wil lezen Ontvang gepersonaliseerde restaurantsuggesties Deel je goede ervaringen met anderen. Reserveer via Butler. Rotihuis Maharani.

Waarderingen en beoordelingen

Land: Nederland Nederland België. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging. Ongetwijfeld de beste broodjes zaak van Rotterdam!!! Gemiddeld 0.

Witte de Withstraat 93b Rotterdam. Zoek hier opnieuw. Beoordeeld op 28 juli Beste broodjes zaak van Rotterdam. Barbecue Surinaams! De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Waar eet je het beste Surinaams in Rotterdam? Witte De Withstraat 43 Rotterdam.

We kunnen je verzekeren: deze vijf Surinaamse restaurants in Rotterdam zijn zeker het bezoeken waard. Terras 2. Abtsweg 56 Rotterdam. Het is wel mogelijk om eten te laten bezorgen of af te halen.

Goereestraat 7e Rotterdam. Vader en zoons openen binnenkort ook een vestiging aan de A Surinaams Afhaal en bezorg.

Andere: