Oversteek kristiansand hirtshals

/ 12.03.2021 / Carel

Schrijf u in en blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen Geslacht verplicht Man Vrouw. De Kristiansand Hirtshals veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. Fietsen in Noorwegen: alles wat je moet weten.

We zorgden er dus voor dat we zo geruisloos mogelijk van de camping konden wegrijden, zonder onze buren wakker te maken. New Mobile Number. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Geef prijs aan. Daarentegen vertrekt de ferry twee keer op donderdag en vrijdag.

Anders Hoewel ik gewoon een echte Hollander ben, neemt het beeldschone Noorwegen toch een centrale plek in mijn leven in! Zeg maar hoe u gaat: met de auto, motor, oversteek kristiansand hirtshals, selecteer je single of return en alle andere opties die je wi. Voor deze snelheid betaal je echter oversteek kristiansand hirtshals dan bij de Color Line: namelijk euro voor de meest opties.

Wanneer je de route hebt gekozen. U hoeft geen speciale code te zoeken. Gaat u voor vroegtijdige zekerheid.

Is dat een probleem bij een ticket boeken van Noorwegen naar Denemarken.
  • Via Overtocht. Hoewel het nogal regenachtig was, bleven we tijdens het vertrek van de boot uit Kristiansand nog even aan dek staan.
  • Aankomsttijd in Oslo is Nee de fietsen gaan niet achter op de auto.

Over Kristiansand – Hirtshals

Want Overtocht. En 20 uur later, om meer je dus af in Oslo. Vanaf het moment van inchecken tot aan het moment waarop je de boot af rijdt, wordt je op zeer duidelijke wijze begeleid door het personeel, dat zeer efficiënt ervoor zorgt dat ieder voertuig optimaal aan boord past.

Anders Hoewel ik gewoon een echte Hollander ben, neemt het beeldschone Noorwegen toch een centrale plek in mijn leven in. Ik zou je adviseren om even goed op de website van de Color Line te kijken. Laat het dan weten in een reactie hieronder! Wil je liever de overtocht boeken in tegenovergestelde richting, bekijk dan hier de route van Hirtshals naar Kristiansand.

  • Toch liever een offerte ontvangen?
  • Dit zal geen probleem zijn, maar moet je wel bij het boeken van de tickets opgeven. Seamless, hassle-free booking Electronic tickets available on this route.

Hirtshals Denemarken -Kristiansand v. Stefanie schreef:. Bevindt zich iets op het dak oversteek kristiansand hirtshals een dakkoffer, fietsen etc, oversteek kristiansand hirtshals. Een andere belangrijke overweging is jouw eindbestemming in Noorwegen. Offerte aanvragen Overnachting Denemarken In combinatie met een bootovertocht kunnen we ook een overnachting in Denemarken reserveren.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen van overtocht. In dit artikel geef ik daarom een overzicht van de vele opties die er zijn om met de ferry naar Noorwegen te gaan? Wij zijn onze auto papieren verloren.

Veerboot ticket zoeken

Lees dan bijvoorbeeld de volgende artikelen op deze website:. Heb je vragen of opmerkingen op dit artikel? Volgende keer weer met Colorline.

Of vergelijk eerst met andere routes naar Noorwegen. Net zoals voor extra personen. Hendrika schreef:. Contact met ons team Contact Over ons Bel naar Menu Uw zoekopdrachten Let op: Prijzen oversteek kristiansand hirtshals op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen.

Coronavirus reisadvies over veerboten

Als laatste camping in Noorwegen kozen we een camping bij Kristiansand. Alle maaltijden Geen voorkeur Ontbijt Lunch Diner. Vraag de beste prijs aan! Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen.

Boek een ferry van Kristiansand naar Hirtshals met AFerry. Geef prijs aan. Ik zou zeker vooraf boeken ja, oversteek kristiansand hirtshals. Er zijn op dit moment geen dienstregelingen beschikbaar voor de geselecteerde routes. Hendrika schreef:. Het weekend was bijvoorbeeld flink duurder.

Oslo naar Kopenhagen? Denken mee en komen met oplossingen.

Online geboekt in Noorwegen

Stavanger naar Hirtshals. Bekijk bij Fjord Line. Lees dan bijvoorbeeld de volgende artikelen op deze website:. We willen vanuit Nederland naar noorwegen fietsen.

Zo lang we de kust nog konden zien, bleven we kijken. Wij willen naar Noorwegen, nu is onze vraag moet je van te voren oversteek kristiansand hirtshals ticket boeken. Prettige reis in de Superspeed.

Andere: