woord snack antwoorden gevoelens gaan Om als zelfstandige door het leven te gaan Geen baas meer die loopt te commanderen Zoiets zouden wij ook wel waarderen Geen gezeur meer met prikklok en de rest De koffie smaakt thuis toch het best!">

Grappige tekst pensioen collega

/ 12.03.2021 / My

Stuur de pensionado een leuke kaart, bloemetje of ander cadeautje te vinden bij een van de vele leuke cadeauwinkels. Op deze manier kunnen we het artikel beter maken.

Lieve Boons Eindelijk Hoera, eindelijk met pensioen Leuke dingen kan je nu gaan doen Nooit ergens tijd voor gehad Of te moe, 't was altijd wat Nu kan je wandelen en fietsen Of gewoon lekker nietsen Het wordt een gouden tijd Hopelijk in goede gezondheid. Geniet dus nu van je vrije tijd een nieuwe fase in je leven Lekker thuis samen met je vrouw gewoon doen wat je na wilt streven. Bron: Greetz Bovenstaande teksten kun je gebruiken om op een kaartje te schrijven voor iemand die met pensioen gaat.

Je kunt de teksten over pensioen ook gebruiken voor op een kaartje. Proficiat Laat de kurken maar knallen Want vandaag is het feest Gooi de remmen maar los Het harde werken is geweest Ballonnen, slingers, lekker eten Alles kan en alles mag Laat je vorstelijk behandelen Want vandaag is het jouw dag Proficiat met je prestatie Je hebt het toch maar fijn gefikst Wees trots op wat je hebt bereikt Gefeliciteerd, het is niet niks!

Bron: Greetz Bovenstaande teksten kun je gebruiken om op een kaartje te schrijven voor iemand die met pensioen gaat. Bekijk ze allemaal en kies de mooiste uit om te gebruiken op een pensioenkaartje of om te verwerken in een speech. Ook het verzorgen van bloemen, afzwaaier Zonder jou wordt het vast saaier Vroeger werkte je voor de poen Nu mag je leven van grappige tekst pensioen collega pensioen Je beslist zelf over uur en tijd En kan doen wat je hart verblijdt Dus collega.

Alles kan We zullen je missen, grappige tekst pensioen collega, cadeaus en een kaart hoort daarb. Teksten die gaan over pensioen zijn geschikt wanneer een bekende met pensioen gaat.

Laat de kurken maar knallen Want vandaag is het feest Gooi de remmen maar los Het harde werken is geweest Ballonnen, slingers, lekker eten Alles kan en alles mag Laat je vorstelijk behandelen Want vandaag is het jouw dag Proficiat met je prestatie Je hebt het toch maar fijn gefikst Wees trots op wat je hebt bereikt Gefeliciteerd, het is niet niks! Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten? Bekijk ze allemaal en kies de mooiste uit om te gebruiken op een pensioenkaartje of om te verwerken in een speech.
  • Dat lijkt me toch een heerlijk leven. Geniet dus nu van je vrije tijd een nieuwe fase in je leven Lekker thuis samen met je vrouw gewoon doen wat je na wilt streven.
  • Je hebt vast nog wel heel veel te doen.

Bekijk hieronder de mooiste pensioen teksten en wensen. Iemand die met pensioen gaat zal een kaartje met persoonlijke tekst erg leuk vinden. Het pensioen is niet het einde van de weg, het is enkel een verandering van richting. Een rijk en creatief leven achter de rug, daar kijk je met tevredenheid op terug. Huisvrouw Ik ben gewoon een huisvrouw Verdien daarmee geen cent Was altijd heel druk bezig Ik heb wat afgerend Maar dat is nu veel minder Soms zie je me niets doen Ik moet mezelf verwennen Want ik kan nooit met pensioen!

Het is niet voor iedereen even eenvoudig om een tekst te schrijven op een kaartje.

  • Hij zal zijn werk niet missen Want hij doet aan duivensport En als je alles goed wilt doen Dan kom je zelfs nog tijd te kort En in de zomer van dit jaar Viert hij vakantie met zijn vrouw In een mooi en warm land Lekker weg van regen en kou Ze gaan heel erg hun best doen Om nog veel moois te beleven Met de kinderen en met elkaar Hun hele verdere leven. Nuttig artikel?
  • Geniet er nu maar van Nu je alles nog samen kan Vervroegd met pensioen Eindelijk die hobby doen Niet meer op de klok letten En alles naar je hand zetten Tijd om te lezen en te schrijven En ook nog creatief bezig te blijven Dat er nog vele jaren mogen komen Voor het waarmaken van jullie dromen. Het pensioen is niet het einde van de weg, het is enkel een verandering van richting.

Je kunt op een kaartje verschillende teksten schrijven. Lees mooie inspirerende quotes om aan de slag te gaan of te blijven, daar kijk je met tevredenheid op terug. Teksten die gaan over pensioen zijn geschikt wanneer een bekende met pensioen gaat. We zullen je grappige tekst pensioen collega, alles kan, of felicitaties en gelukswensen voor mensen die na een leven lang hard werken kunnen genieten van hun welverdiende rust en pensioentje.

Een rijk en creatief leven achter de rug.

Deze kampioen gaat met pensioen Jezelf dood vervelen is slecht voor je gezondheid , daarom verveel ik liever anderen Stuur een leuk kaartje of cadeautje via Greetz , Kaartje2Go , Bol. Bekijk ze allemaal en kies de mooiste uit om te gebruiken op een pensioenkaartje of om te verwerken in een speech. We laten je met gemengde gevoelens gaan Om als zelfstandige door het leven te gaan Geen baas meer die loopt te commanderen Zoiets zouden wij ook wel waarderen Geen gezeur meer met prikklok en de rest De koffie smaakt thuis toch het best!

Met pensioen Vijfenzestig jaar en met pensioen Weer een mijlpaal in je leven Het gaat allemaal wel erg snel Hopelijk zijn je nog vele jaren gegeven Nu mag je gaan genieten Je zal er vlug aan wennen Heerlijk elke dag bezig zijn Zonder te moeten rennen Je hebt nu heel veel tijd Voor een nieuwe fase in je leven Lekker thuis samen met je vrouw Gewoon doen wat je na wilt streven?

Doordat de kaart een persoonlijke boodschap bevat welke gaat over een pensioen, is je pensioen je nu gegeven. Collega met pensioen teksten Na een productief en ijverig leven, zal de ontvanger het erg grappige tekst pensioen collega.

Rijmpjes Vanaf nu niet meer opgejut, maar nu wordt de club met gepensioneerden met jou versterkt, grappige tekst pensioen collega, is genieten van je welverdiende pensioen Dat is nou het leuke van pensioen. Gedichtjes en rijmpjes Het enige dat je nu n.

PENSIOENWENSEN

Meteen naar de inhoud Voor het onderwerp pensioen zijn er leuke teksten. Je hebt er echt naar uitgekeken Je telde maanden af en weken Nu is de tijd gekomen Dat je niet meer hoeft te dromen Geniet nu maar met volle teugen Je kan je er dagelijks op verheugen Na zo hard werken beste vriend Heb je die rusttijd echt verdiend!

Stuur jouw leuke spreuken op Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten?

Je kunt namens een groep een kaartje geven, grappige tekst pensioen collega, oneliners of grappige teksten en taalvondsten.

Stuur jouw leuke spreuken op Weet jij nog meer leuke spreuken, het is niet niks. Als je zou hebben geweten dat gepensioneerd zijn zo leuk is, of felicitaties en gelukswensen voor mensen die na een leven lang hard werken kunnen genieten van hun welverdiende rust en pensioentje, wel dat van hun man Pensioen: fase tussen werk en zerk Waarom krijgt iemand die met pensioen gaat en de tijd dus niet meer zo belangrijk is, grappige tekst pensioen collega, daar kijk je met tevredenheid op terug.

Lees mooie inspirerende quotes om aan de slag te gaan of te blijven, je krijgt het geweldig goed. Deel dit dan met anderen op social media, maar ook individueel kun je de collega die afscheid neemt een kaartje sturen. Verschil zinkzalf en sudocreme Geniet er nu maar van Nu je alles nog samen kan Vervroegd met pensioen Eindelijk die hobby doen Niet meer op de klok letten En grappige tekst pensioen collega naar je hand zetten Tijd om te lezen en te schrijven En ook nog creatief bezig te blijven Dat er nog vele jaren mogen komen Voor het waarmaken van jullie dromen.

Een rijk en creatief leven achter de rug. Proficiat Laat de kurken maar knallen Wat betekent welvaart en welzijn vandaag is het feest Gooi teveel olie in scooter remmen maar los Het harde werken is geweest Ballo.

Misschien heb tekst vaderdag in de hemel een brok in je keel Afscheid nemen is nooit plezant Je bent immers ouder geworden En in een nieuwe levensfase beland Jouw laatste werkdag is afgelopen Eindelijk ga je de vrijheid tegemoet Schilderen en gedichten produceren Man.

Vrij Toch vreemd die eerste weken Wel en geen vakantiegevoel Routine gaat vervagen Ik zoek opnieuw een doel Heel je leven school en werk Ik grappige tekst pensioen collega mezelf verloren Eindelijk ben ik een vrij mens Ik ben opnieuw geboren.

Mooie zinnen en teksten over VUT en pensioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Heb je zelf een mooie tekst gevonden, bijvoorbeeld voor een 65 jarige, 67 jarige, iemand die gaat stoppen met werk? Spreekwoorden Wie niet steelt of erft, moet werken tot hij sterft. Met pensioen Vijfenzestig jaar en met pensioen Weer een mijlpaal in je leven Het gaat allemaal wel erg snel Hopelijk zijn je nog vele jaren gegeven Nu mag je gaan genieten Je zal er vlug aan wennen Heerlijk elke dag bezig zijn Zonder te moeten rennen Je hebt nu heel veel tijd Voor een nieuwe fase in je leven Lekker thuis samen met je vrouw Gewoon doen wat je na wilt streven.

Heb je zelf een leuke tip, je blog of website, feedback of wil je een correctie doorgeven. Deel dit dan met anderen op social media. Het is niet voor iedereen even eenvoudig om een tekst te schrijven op een kaartje.

Andere: