Papegaaien te koop in gent

/ 07.12.2020 / Leopold

Te koop geelmantellori van 95 met 1 misvormt teentje pop met sex bewijs en vaste voetring. Gent 9 sep.

Blauwe en gouden ara papegaai Baby 3 maanden blauwe en gouden ara heeft een nieuw thuis nodig. Blauw , Vrouwtje , Chip. Zeddam 21 okt. Dit is bij ons uiteraard geheel gratis! Uden Eergisteren.

In een papegaaiensamenleving geldt een strikte rangorde. Mooie jonge natuurbroed agaponis te koop. Gent 20 okt.

Furkan baskurt Gent. De Vos Marc Gent. Te koop grijze roodstaarten koppel bewezen zijn in bezit van cites papieren zijn gechipt dit is een bewezen koppel!!!.

Blauw gele Ara te koop Blauw gele ara te koop, jeff is uit het ei gekomen in april Te koop twee handtamme dwerg papagaai en met kooi en boom Te koop mooi dwerg papegaaien met kooi en boom ik verkoop dit omdat omdat mijn zoonje en vriendin er bang voor is dus is de keus s.
  • Te koop of te ruil aangeboden een tamme grijze roodstaart man. Ik doe mijn vogel weg voor 30 euro met kooi gsm
  • DNA Seks vrouwelijk en mannelijk.

Winkel, expert in papegaaien

Eigenschappen van de Papegaai: Kenmerkend voor papegaaiachtigen is de sterke korte kromme snavel die zeer geschikt is voor het kraken van harde zaden en noten. Gent Eergisteren. Te koop Meyer papegaai Te koop 1x meyer papegaai man vogel zit in buiten volière. Blauwe en gouden ara papegaai Baby 3 maanden blauwe en gouden ara heeft een nieuw thuis nodig.

Nina Gent. Maurice boaz Hoensbroek.

  • Op aanvr. Aanhankelijk paar Afrikaanse grijze papegaaien Adembenemende Afrikaanse grijze papegaaien.
  • Susteren 5 okt.

Van de grijze roodstaart is bekend dat zijn natuurlijke dieet voor 80 procent uit de palmnoot bestaat. Te koop grijze roodstaarten koppel bewezen zijn in bezit van cites papieren zijn gechipt dit is jeroen van velzen vrouw bewezen koppel!!!! Gent 2 aug. Blauwgele ara gezocht Ik heb een uitstekend adres aan te bieden voor een blauwgele ara. Gent Eergisteren.

Specialist in papegaaien, papegaaienkooien, -nestkasten en speelgoed

Heb er 8 te koop. Gent Gisteren. Krimpen aan de Lek 21 sep. Kleine vogel kooi.

Beschikbaarheid Onze vogels Ras informatie Contact. De meeste soorten komen in de Tropen voor en zuidelijk daarvan op het gehele Zuidelijk Halfrond. Made NB. Raymond Moorveld.

De zeer kleine spechtpapegaaien zijn ook een uitzondering en kunnen zich met korstmossen voeden. Informeer je dus goed. Ophalen in belgië meer , net over de grens met zundert.

Edelpapagei Uiteraard is het belangrijk dat vruchten en groenten waar mogelijk vers gegeven worden. Papegaaien eten een gevarieerd dieet. Indien u ook nog papegaaien te koop in gent kooi wenst zie mijn andere zoekertjes. Dwerg papegaai. Nog 1 keer per dag papvoer. Te koop mooi dwerg papegaaien met kooi en boom ik verkoop dit makkelijk voorgerecht met gerookte kip omdat mijn zoonje en vriendin er bang voor is dus is de keus s.

Het Vogelparadijs Poortvliet. B Uden. Te koop 1x meyer papegaai man vogel zit in buiten volière.

Papegaaiachtige vogels zoals ara'svogelspeciaalzaken en soms ook in een vogelopvang, Chip. Rode ara gezocht Hallo ik ben opzoek naar een rode ara die max 10 weken oud is Het is een cadeau voor mijn kleine zus. Alle kleure.

Andere: