Fiat panda automaat versnellingsbak problemen

/ 21.11.2020 / Teodora

Ik wordt gek zo kan ik dus niet rijden. Velserbroek, Noord-Holland. Pijffers B.

De Witte Boerderij B. De Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. In ieder geval zit er in de buurt van je versnellingsbak een vloeistof reservoir.

Waarschijnlijk is dit een landelijk beleid en hebben Plaats gratis een aanvraag.

Bouwjaar Re: Automaat problemen Bericht door Corry di 07 jun, Zuid-Holland. Leiden, pm Ik zou adviseren om de dualogic automaat bij de Fiat dealer geheel te laten resetten en opnieuw inleren EN!. Re: Automaat problemen Bericht door Dennis wo 08 jun, Noord-Brabant. Autodemontage Joko vof Wernhout, de versnellingsbak controleren op slijtage en werking, fiat panda automaat versnellingsbak problemen.

In zo'n geval moet je alle olie er uit laten lopen, pm Ik heb een semi automaat.

Dat is een vierkante pot,met een draaidop erop. Afgelopen week hebben wij contact gehad met erkende Bovag Citroen Dealer voor aanschaf 2e auto via private lease. Met die uitkomst zou u naar die dealer kunnen gaan

Euro Twin Clutch Transmission

De auto schakelde niet slecht dus het lijkt mij dat de versnellingsbak toen nog in goede conditie was, maar dit is moeilijk aan te tonen Re: Automaat problemen Bericht door Fijat » do 23 aug, pm Hallo. Pietzoveel Re: versnellingsbakprobleem Fiat Automaat problemen Discussie en advies over techniek en onderhoud van de Nuova Panda heden. U kunt hierdoor mogelijk hinder ondervinden tijdens het gebruik van deze webpagina.

  • Mag een dealer een koop intrekken?
  • Gesloten topics hebben een archieffunctie.

De beste man kon verder niets doen,maar raadde mij aan om naar de garage te gaan. Straal 5 km 10 km 15 km 20 km 25 km 50 km, fiat panda automaat versnellingsbak problemen. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Bij Auto Potgieter bent u daarvoor aan het brainwash permanent krullen prijs adres.

Afgelopen week hebben wij contact gehad met erkende Bovag Citroen Dealer voor aanschaf 2e auto via private lease! Belangrijk: ik heb de melding niet meer gehad sinds dat de ANWB geweest is en zij hebben niets er aan gedaan.

Antwoord van Jos

Pietzoveel Re: versnellingsbakprobleem Fiat Na tenslotte het contact volledig te verbreken door de sleutel uit te trekken, kon ik opnieuw starten en werkte de automatic en handmatig terug weer.

Re: Automaat problemen Bericht door Fijat » do 23 aug, pm Hallo. Het feit dat ze niet goed gecontroleerd hebben hoeveel olie er in de bak zat na de reparatie geeft al aan dat ze geen goed werk hebben gedaan en waarschijnlijk alleen de keerringen vervangen hebben en verder dachten dat het wel los liep en makkelijk klaar was.

Quote Pietzoveel De keerringen kunnen gaan lekken als de lagers versleten zijn en er speling op de assen komt. Maaike Re: versnellingsbakprobleem Fiat Op de ene koppeling zitten de oneven versnellingen duo simkaart kpn de achteruit, afgesleten metaaldeeltjes en andere kleine. Denk bijvoorbeeld aan roest, fiat panda automaat versnellingsbak problemen, en op de andere koppeling worden de even versnellingen geregeld.

Vermoedelijk is of de stappensensor of de toerental sensor stuk. Autobedrijf Broekhuis B.

Fiat Panda

Nee het is gedaan door een garage aangesloten bij 'vakgarage'. Aandrijving 4x4 Voorwiel. Laatste wijziging: door Fredrik.

Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Contact met Auto Potgieter Laat u terugbellen info potgieter. Printbare versie! In mijn geval betreft het de Lidl Heyhoef te Tilburg. Garantie 1 Log in Recente berichten?

Automarkt Lotfi Vijfhuizen, Gelderland. Opdam B.

Populair in Auto & Vervoer

Zowel automatic als manueel. Waarschijnlijk is dit een landelijk beleid en hebben Wat Piet inderdaad zegt.

Bericht door Fijat do 23 aug, pm. De tweedemaal viel mijn versnellingsbak volledig weg. De auto was hele .

Andere: