kat snelle ademhaling in iOS 6 anders zijn dan in de nieuwste versies van iOS 7, 8, iOS 9, maar ze lijken allemaal te werken met alle versies van Siri sinds haar digitale conceptie, of ze nu op een iPhone of iPad.">

Siri wat voor geluid maakt een vos

/ 11.03.2021 / Charisa

Ik gebruik Siri alleen voor het uitzetten van Bluetooth. Links: Dit vind ik zo lief! Praat smerig tegen me Waarom ben ik hier?

Iphone Volgende iPhone heeft een groter 4-inch scherm. Julian 4 maart om zeg eerst hou je mond dicht Daarna. V-lover 5 september om Vraag aan Siri: spiegeltje spiegeltje aan de wand… als het goed is krijg je grappige antwoorden! Dit is dan een van de mogelijke antwoorden: In een toekomstige iCreate nummer laten we je zien hoe Siri je leven makkelijker en leuker maakt. Het is gewoon nog te beperkt.

Wouw, het kent ook dialecten. Vraag aan Siri. Lees ook. Nieuws Portretmodus Benadrukt in nieuwe iPhone 7 Plus-advertenties. Kees 20 maart om Oke.

Siri is de slimme spraakassistent van Apple.

Gebruik jij Siri?

Antwoord: Olaf, ben jij dat? Wat vind jij van de olympische spelen? Terug naar Gebruik jij Siri? Deze producten werken prima, zijn uitgebreid en aankopen zijn betaalbaar met enorm veel mogelijkheden.

Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac! Interessant is dat sommige antwoorden op deze commando's in iOS 6 anders zijn dan in de nieuwste versies van iOS 7, 8, iOS 9, maar ze lijken allemaal te werken met alle versies van Siri sinds haar digitale conceptie, of ze nu op een iPhone of iPad.

Reply Jens Moet eens vragen of hij kan Beatboxen. Iemand 10 juli om Je bent saai siri. Hij vind me dus echt niet zo leuk als ik hem. Hij kan zelf willekeurig een dobbelsteen rollen.

Je hebt gelijk Je hebt het fout Wie is jouw favoriete persoon? Links: Ah. Hier adverteren - Advertise here.

Siri in de woonkamer

In de reacties onderaan dit artikel vind je nog meer leuke commando's terug! Slim hoor, die Siri! Zing een liedje Zing alsjeblieft een lied voor me Wie staat er eerst? Gebruik uw neus om interactief te werken met de iPhone en Apple Watch.

Ken jij een of andere vreemde of grappige Siri-tricks, grappen of commando's, siri wat voor geluid maakt een vos. Rechts: Ja! Antwoord jij met poepen in je oude schoen. Dank aan Peter K. Het is gewoon nog te beperkt. Ik wil niet dat een vreemde stem tegen mij praat op ongelegen momenten!

Ik gebruik Siri nog niet omdat ik het probeer te configureren maar Siri mijn stem niet lijkt te willen herkennen.

WANT Navigation

Ook friese voor- en achternamen herkent Siri niet. Interessant is dat sommige antwoorden op deze commando's in iOS 6 anders zijn dan in de nieuwste versies van iOS 7, 8, iOS 9, maar ze lijken allemaal te werken met alle versies van Siri sinds haar digitale conceptie, of ze nu op een iPhone of iPad.

Ik gebruik het eigenlijk nauwelijks, alleen een simpele timer of wekker zetten. Dennis 9 april om Ik lach mij helemaal rot om de antwoorden geweldig :D.

  • Ice Thee 30 september om Zeg gewoon uitroepteken.
  • Onze dochter is Frozen fan en lag helemaal dubbel.
  • Of waarom juist niet?
  • Links: Hoezo?

Stel deze vraag verschillende keren. Mama 29 april om Wat moet je doen als je je verveeld. Gebruik uw neus om interactief te werken met de iPhone en Apple Watch. Door Laura Grootaarts 10 juni 1 min. Bryan 11 april om Kun jij gedachte lezen - Gaap - Kun jij gedachten lezen. Wil je met me trouwen! Heb nog niet veel kunnen vinden daarover.

Contains tracks

Handleidingen iPhone of iPad gereedmaken voor verkoop eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone WhatsApp-fraude herkennen en tips om dit te voorkomen.

Wel de google-assistent, die veel vriendelijker is en minder snel op de teentjes getrapt. Zeg :Hallo Google Assistent Er zijn twee antwoorden mogelijk.

Interessante Artikelen. Reply Lisa Leuk artikel Lies!. Ik gebruik Siri nooit?

Andere: