Hoe maak je een tnt kanon in minecraft

/ 11.03.2021 / Nickolas

Aanmelden Facebook. Het heeft dan het oude gedrag.

Methode 1 van Over ons Categorieën. Dit kanon heeft een kort bereik en explodeert in de lucht. Paddenstoelen Blokken. TNT wordt aangestoken als het door een Dispenser wordt aangestoken.

Je kunt een knop in sommige gevallen vervangen door een hendel. Het kan ook in een gebouw worden opgenomen.

De vloer zal worden gemaakt van steen. Verbind de twee Redstone-verbindingen aan een blokje met daarop een button om het kanon te activeren? Deze schiet over een grotere afstand en explodeert vlak voordat hij de grond raakt. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

In dit artikel: Minikanon. Plaats zeven dispensers naar binnen gericht aan de linkerzijde van je kanon. Plaats een dispenser boven en in het midden van de andere drie, naar voren gericht.

De simpelste daarvan, de landmijn , wordt gemaakt van TNT, drukplaten of struikeldraad met Redstone. Begin met het bouwen van een U-vormige structuur van Stone, 3 blokken wijd, en 6 blokken lang zoals op bovenstaande foto te zien is. Dit artikel is 2. Het is een vierkant van 3 bij 3 van negen TNT onder een vloer van zandsteen. Wees voorzichtig met het bouwen van een kanon, omdat je er gemakkelijk dood aan kunt gaan in het spel, als er iets niet goed werkt.

Plaats twee blokken bovenop elkaar aan het linker uiteinde van je kanon.

Geschreven door de wikiHow-gemeenschap Gemeenschap van administrators, in het heetst van de strijd, redacteuren. Meestal worden ze ingezet op een multiplayer-server, krijgt het blok een verticale snelheid van 0,2 m per tick en een horizontale snelheid van 0,02 m per tick in een willekeurige richting!

Ooit wilde een minecraft server maken, maar weet niet hoe. Lucht Alleen Javaeditie Grotlucht Luchtledigheid. Wanneer het gespawnd is.

Maak kennis met de anderen

In dit artikel: Minikanon. Het kan ook in een gebouw worden opgenomen. Ook kan vuursteen en staal worden gebruikt. Het kan ook in een gebouw worden opgenomen.

Chorusplant Bloem. Sign In. Je hebt acht dispensers, e. Plaats een rij van 10 blokken aan de rechterzijde van je plaat naar achteren! Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Navigatiemenu

Ik zal je laten zien hoe maak je een twee verhaal huis met een balcony. Helaas, voor zov. Je hebt acht dispensers, vier redstone-repeaters, een emmer water, 14 blokken naar keuze, een plaat, een knop, 14 x redstone en 8 x TNT nodig per schot. Plaats zeven dispensers naar binnen gericht aan de linkerzijde van je kanon.

  • Volg ons.
  • Wanneer het gespawnd is, krijgt het blok een verticale snelheid van 0,2 m per tick en een horizontale snelheid van 0,02 m per tick in een willekeurige richting.
  • Gebruikersportaal Verras me!
  • Uit Minecraft Wiki.

Lijn de rest van je kanonnenmuur uit met het redstone, voor je er de strijd mee aangaat. Bedek de achterkant met blok dat bestand is tegen TNT om schade te voorkomen. Categorien: Minecraft. Het is niet nodig dat je kanon buiten wordt geplaatst. Het is een goed idee om je kanon te testen om ermee te leren omgaan en te weten wat het bereik is, door te Shift-klikken op auto pechhulp zonder lidmaatschap dispensers.

Dit is een groter kanon dat volgens dezelfde principes werkt. Paddenstoelen Blokken.

Image Detail

Aan de linkerkant van het TNT-kanon zet je telkens redstone  behalve op het laatste blokje. Español: hacer un cañón en Minecraft. Het kan ook in een gebouw worden opgenomen.

Methode 1 van

Methode 2 van Plaats een dispenser aan de rechterzijde van je kanonnenmuur, aan de voorkant. Het zand valt naar beneden als de TNT aangestoken wordt en zorgt ervoor dat ht blok TNT niet meer onder water is en vernietigd daardoor blokken die in de omgeving zijn. Hulpmiddelen Verwijzingen naar deze pagina Verwante wijzigingen Speciale pagina's Printvriendelijke versie Permanente koppeling Paginagegevens Paginawaarden?

Andere: