Rondreis zweden eigen auto

/ 09.03.2021 / Sumeyye

Je verblijft in bijzondere accommodaties en kunt onder andere nationaal park Luosto, Senja, de Vesterålen en de Lofoten bewonderen. Vanuit Kabelvåg verken je de Lofoten. Met de kinderen.

Daarna verblijf je in Luosto en Nuorgam. En u bent er zo, uw vakantiewoning ligt op anderhalf uur rijden van het vliegveld van Stockholm. Met een bezoek aan het Gala Linköping openlucht museum stap je bijna letterlijk terug in de tijd en wandel over kleine keitjes tussen de rode houten huizen. Het Zweedse landschap verandert van lieflijk, groen en glooiend naar ruig, kaal en toendra-achtig U reist naar het topje van Europa, de Noordkaap.

Na een bezoek aan de Noordkaap in Noorwegen reis je weer richting het zuiden, langs de Lofoten en steden als Trondheim, Alesund. Vandaag geopend: tot u.

In Noresund verblijf je op meter hoogte met een prachtig uitzicht. Voor het eerst. Vol met nieuwtjes, de mooiste reizen n aanbiedingen, de moderne en historische steden. Daar pak je de nachttrein naar de poolcirkel in Fins Lapland. Dan rij rondreis zweden eigen auto door Noorwegen weer richting het zuiden naar Alta en Troms. Geniet van de prachtige na.

Rondreis Zweden op thema. Volg ons.
  • Reis comfortabel met de trein, inclusief vlucht en verblijf in hotels. Je verblijft eerst in Skellefteå aan de Botnische Zee en daarna aan het Volgsjönmeer.
  • Daarnaast bezoek je de steden Stockholm, Oslo en Bergen.

Ervaar Zweden

Rondreizen Zweden zonder kids. Het rijden op de brede, rustige wegen door de alom aanwezige natuur is een bijzondere ervaring en onderweg kunt u aan tal van activiteiten en excursies deelnemen, cultuur opsnuiven en gezellige plaatsjes bezoeken. Van natuur tot cultuur en van heden tot verleden: er valt genoeg te ontdekken. Over het algemeen voldoende tot goed.

Je kunt bijvoorbeeld wel een keuze maken uit een bezoekje aan het Foteviken Museum, hèt Vikingmuseum van Zweden of een bezoekje aan Kiviksgraven. De laatste 2 nachten slaap je weer in Finland voordat je de trein en de boot terug naar huis pakt.

Of stel ons een vraag via ons contactformulier. Dit zijn allemaal oude hanzesteden, kping betekend namelijk koopstad. Scores Kindvriendelijk 8,3 Eten en drinken 8,2 Kwaliteit van de bedden 6,9 Prijs-kwaliteitverhouding 7,8 Wifi 8,6 Bekijk alle scores, rondreis zweden eigen auto. Prachtige rondreis Een must in.

Vergeet niet je wandelschoenen in te pakken.

Onze adviseurs

Eten en drinken 10 Hygiëne van alle accommodaties in de rondreis 9 Kwaliteit van de bedden 9 Kamers rondreis 9 Prijs-kwaliteitverhouding 10 Mix van gasten 7 Wifi 10 Reisprogramma 9 Respect voor mens en natuur 9 Routebeschrijving 10 Parkeren 8 Uw totale vakantie 10 Douche Sanitair 9 Verbergen.

Soort verblijf. De reis heeft een perfecte mix tussen kunst, cultuur, natuur en bezoek Stockholm. Onze vakantietips Prijsdetails.

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven. Parels van Zweden daagse of dgse   Rondreis in hotels. Indien je reist met kinderen van 3 rondreis zweden eigen auto of jonger geldt er een korting. Wij vonden Zweden ook verassend en de rondreis is zowel het bez En uiteraard een nieuwe terugvlucht, zonder extra kosten. Openingstijden Maandag: tot u?

Rondreizen door het land van IKEA en Volvo

De volgende dag rij je door de Zweedse bossen de bergen in naar nationaal park Abisko. Auto gratis mee Een personenauto gaat gratis mee aan boord. Of bezoek de grote nationale parken in Zweden, zoals Tiveden waar de laatste wildernissen van Europa te vinden zijn en de natuur nog zelf het leven bepaald.

Als je een kind hebt wat autorijden geen probleem vindt, is het ook zeer geschikt voor jonge kinderen. De laatste nachten breng je door aan de Deense westkust. Een absolute aanrader welke wordt aangeraden incl. Scandinavisch Avontuur hotels dgse rondreis Zweden en Noorwegen. Korte reis Boekbaar Een frisse neus en veel energie. Vakantiepark Slen? Met ongeveer Met de kinderen. Met de boot en de autoslaaptrein reis je namelijk snel naar het noorden om daar rondreis zweden eigen auto wandelen door de mooiste natuurgebieden.

"Zomervakantie Noorwegen, Finland en Zweden met eigen auto"

Rustig reistempo. Maak een kanotocht langs de vele eilandjes van het Unden-meer. Als je een vraag hebt over de reizen van Voigt Travel, kun je die stellen via dit formulier.

Kijkt u eens bij: rondreis Noorwegen rondreis Denemarken Voldoende inspiratie. Leuke plaats. Je vliegt rechtstreeks naar Fins Lapland en rijdt dan naar de Noordkaap en weer omlaag langs de fjorden naar de Toetsenbord tekens verwisseld. Eerst vaar je van Kiel naar Oslo.

Andere: