Memo geschiedenis samenvatting hoofdstuk 2 havo vwo 1

/ 22.11.2020 / Rolina

Poleis hadden veel onderlinge ruzies. De meeste hoofdstukken zijn uitgebreid met aantekeningen. Kies vak x.

Bekijk al je notificaties. Geef een cijfer:. Document uploaden. Je was slaaf als je ouders slaaf waren of als je krijgsgevangene was. Voorbeelden: Athene; Sparta.

Alle rechten voorbehouden. MarcaD Fijne samenvattingen met goede oefenvragen. Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je e-mailadres nooit delen met andere onbekend blokkeren iphone. Oefenvragen maken Nieuw Overhoor jezelf en verdien geld met zelfgemaakte oefenvragen.

Bladeren Studiedocumenten Samenvattingen, scriptiehulp en vertaalwerk aanbieden.

Nederland X.

Welke 4 manieren zijn er om bestuur te organiseren en wat betekenen ze? Bied studiehulp aan Werk als tutor door studenten te helpen met hun studie.

Bekijk al je notificaties. Meld je dan nu aan! Sparta In de polis Sparta was alles gericht op het voeren van oorlog, zodat de Spartanen de baas konden blijven van de inwoners van Messenië heloten — het gebied dat ze veroverd hadden.

  • Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert. Alleen maar nette mensen Robert Vuisje.
  • Social media Facebook Twitter Instagram.

Kies school x. Upload jouw samenvattingen. Ook in corona-tijd. Later mochten ook Atheense mannen ouder dan 18 jaar meebeslissen in de volksvergadering democratie. Olympische spelen: spelen voor alle Grieken ter ere van oppergod Zeus, vanaf voor christus in Olympia gehouden. Alle rechten voorbehouden. ThijsKA Goede samenvatting.

23 reviews

Wat waren de bestaansmiddelen van de Grieken 2x? Olympische spelen: spelen voor alle Grieken ter ere van oppergod Zeus, vanaf voor christus in Olympia gehouden. Met behulp van deze samenvatting heb ik mijn examen gehaald.

Studiedocumenten Studiehulp Oefenvragen. Dat lukte Julius caesar. Jongens uit Sparta kregen een zware militaire training. Mythe: verhalen over goden en halfgoden, of een verhaal waarvan word gezegd dat het waar is maar er geen feiten van zijn. Alle rechten voorbehouden!

Woordjes leren MeMo

Document uploaden Verkoop samenvattingen en andere studiedocumenten. Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je e-mailadres nooit delen met andere partijen. Begrippen: Atheense democratie: een vorm waarbij het bestuur het volk demos via stemming beslist wie de bestuurders zijn; in Athene mochten alleen mannen met burgerrecht deelnemen aan de democratie.

Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert? Bladeren Studiedocumenten Samenvattingen, collegeaantekeningen en uitwerkingen. Document uploaden Verkoop samenvattingen en andere studiedocumenten. Kies school x.

De Grieken noemden hun land Hellas. Romanisering: het overnemen caravan ouddorp te koop de Romeinse cultuur door de volken die bij het rijk hoorden.

Studiekeuze Moet je dit jaar een studie kiezen. In Athene konden slaven zich soms vrijkopen: in Sparta waren de heloten bezit van de polis.

Zeer handig voor het centraal examen en tentamens.

Studieboeken gerelateerd aan Memo

Verder lezen. Taal Nederlands English. De Grieken noemden hun land Hellas. Kies opleiding x.

Orintatie Grieken zijn beroemd geworden door hun bouw kunst, denken en manier van besturen. Sport was belangrijk. Document uploaden Verkoop samenvattingen en andere studiedocumenten.

Andere: