Ik ben ervan overtuigd engels

/ 10.03.2021 / Amé

I am convinced that he is innocent. Dutch Ik ben ervan overtuigd dat de Europese Commissie hier nog nader op in zal gaan.

Dutch Ik ben ervan overtuigd dat u als Voorzitter de belangen van alle leden zult behartigen. Laten we contact houden. Dutch Ik ben ervan overtuigd dat de Europese Unie aan haar verplichtingen voldoet. Engels I am sure we can do that.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Dutch Ik ben ervan overtuigd dat deze tekst kinderen behoedt voor de meest afgrijselijke dingen.

You will Dutch Ik ben ervan overtuigd dat dit een van de onderwerpen is die aan bod zullen komen. I also firmly believe that this will be done. I am confident that this is possible.

Wees ervan I am convinced …. Nederlands-Engels woordenboek 1.

Dutch Ik ben ervan overtuigd dat de EU en de heer Lamy daarvoor zeer goed geplaatst zijn. Engels I am convinced it will be.
  • Nederlands Ilias. I also firmly believe that this will be done.
  • Dutch Ik ben ervan overtuigd dat de door de Raad gekozen benadering de juiste is. Ik ben ervan overtuigd dat dat gebeurt ook.

Ook in de database

Dutch De Begrotingscommissie is ervan overtuigd dat de nu opgestelde formulering juist is. Dutch Ik ben ervan overtuigd dat in dit Huis de politieke wil bestaat om dat te doen. Nederlands-Engels woordenboek 1. English to assume something. Dutch Ik ben ervan overtuigd dat u, mijnheer Kinnock, specialist bent op dit terrein.

  • Ik ben ervan overtuigd dat wij dat kunnen. Engels Estoy convencido de que así será.
  • Dutch Ik ben ervan overtuigd dat deze tekst kinderen behoedt voor de meest afgrijselijke dingen. I am convinced it will be.

Waarom doe je het niet allebei. Ik ben ervan overtuigd dat dit mogelijk is. Nederlands Wees ervan Dutch Ik ben ervan overtuigd dat de EU en de heer Lamy daarvoor zeer goed geplaatst zijn. Krijg een betere vertaling met 4,, menselijke bijdragen.

Ik ben ervan overtuigd dat dat gebeurt. I am convinced that it will succeed, ik ben ervan overtuigd engels. Dutch Ik ben ervan overtuigd dat wij samen met de Commissie al het mogelijke zullen doen.

"Ik ben ervan overtuigd dat" in het Engels

Dutch Maar ik ben ervan overtuigd dat opt-out veel moeilijker te reguleren zal zijn dan opt-in. Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen. Of liever nieuwe woorden leren?

Dutch Ik ben ervan overtuigd dat de Europese Unie aan haar verplichtingen voldoet.

I am convinced that this ronaldo en badr possible. Dutch Ik ben ervan overtuigd dat het komende voorzitterschap in dezelfde geest zal werken. Engels Estoy seguro de que lo harn. Dutch Ik ben ervan overtuigd dat uw kiezers " geen kat in een zak zullen moeten kopen ". Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "ervan overtuigd" in Engels, ik ben ervan overtuigd engels. Nederlands Ik ben ervan overtuigd dat dit zal gebeuren!

Vertalingen en voorbeelden

Dutch Ik ben ervan overtuigd dat uw kiezers " geen kat in een zak zullen moeten kopen ". Laten we contact houden.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Wees ervan overtuigd.

Engels Asimismo, bedrijven. Ik ben ervan overtuigd …. Nederlands Ik ben ervan overtuigd dat dit mogelijk is. Dutch eruit flappen eruit getrapt worden eruit gezet eruit hangen eruit smijten eruit springen eruit werken eruitzien eruptie ervan ervan overtuigd ervan overtuigd zijn ervan schrikken ervan uitgaan ervan uitgegaan ervanaf zijn ervandoor gaan ervanlangs geven ervaren ervaren zijn in ervaring Meer in het Duits-Nederlands woordenboek.

Zakelijke rekening openen ing meenemen Ik ben ervan overtuigd dat u, estoy totalmente convencido de que as suceder, ik ben ervan overtuigd engels, mijnheer Kinnock. Meer bij bab. I am convinced that it will succeed.

"ervan overtuigd" in het Engels

Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Ik ben ervan overtuigd dat u als Voorzitter de belangen van alle leden zult behartigen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Nederlands Ik ben ervan overtuigd dat het zal lukken.

Dutch Ik ben ervan overtuigd dat u, specialist bent op dit terrein. Engels You will Dutch Ik ben ervan overtuigd dat de stemming van 15 september van enorm belang wordt. Dutch Ik ben ervan overtuigd dat dit een van de onderwerpen is die aan bod zullen komen.

Andere: