Het weer in lissabon in maart

/ 13.03.2021 / Matt

Het is 64 dagen droog in de lente. Het koelende effect van de Atlantische Oceaan heeft niet genoeg invloed op het klimaat van Lissabon om dit te veranderen. Sneeuw zien ze in Lissabon nooit, ze zijn al opgewonden als er hagelstenen vallen die langer dan 5 minuten blijven liggen!

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Lissabon is een 8,7. Nederland België Europa Mijn Locaties. Beste reistijd, weer en klimaat Lissabon Beoordeling:. Door deze invloed is de gemiddelde tempratuur in Lissabon een iets lager dan de meer westelijk gelegen plaatsen met een mediterraan klimaat.

De temperaturen zullen hier nooit te extreem zijn dus zelden tot nooit vorst en zomers zelden boven de 35 graden. De kans hierop is natuurlijk erg klein, maar je moet er altijd rekening mee houden.

De cordinaten van Lissabon zijn: Latitude: Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Kaart van Portugal! Lees meer over ons cookiebeleid alle cookies. De kans hierop is natuurlijk erg klein, maar je het weer in lissabon in maart er altijd rekening mee houden.

Het weer voor Lissabon in Portugal wordt de komende 14 dagen 19 tot 22C met n dag kans op lichte regenbuien. Het klimaat van Portugal staat ook onder de invloed van het maritieme klimaat dat in het overgrote deel aan de Europese westkust voorkomt.

  • Er zijn gemiddeld 0 dagen met sneeuw in Lissabon in maart. Gemiddeld is het maximaal 15°C in februari in Lissabon en minimaal rond de 9°C.
  • Gemiddeld is het maximaal 15°C in januari in Lissabon en minimaal rond de 10°C. Kaart van Portugal.

Wanneer naar Lissabon gaan?

Echt waar. Beste reistijd, weer en klimaat Lissabon Beoordeling:. Kan het sneeuwen in Lissabon in maart? De stad kent de meeste zonuren per jaar in Europa, in februari kan het maar zo 25 graden worden en vriezen doet het er eigenlijk nooit: de winters zijn het zachtst van heel Europa! Porto in maart.

  • In het merendeel van de gevallen zal het klimaat van Lissabon altijd beter zijn dan het klimaat dat wij gewend zijn. Klimaat Lissabon september Gemiddeld is het maximaal 26°C in september in Lissabon en minimaal rond de 17°C.
  • De ochtenden zijn aangenaam, mits je warm genoege kleren draagt.

De temperaturen kunnen er natuurlijk wel behoorlijk oplopen, maar door het aangename koelende effect van de Atlantische Oceaan zal je er in Lissabon een stuk minder last van hebben dan in de meer inlands gelegen delen van Portugal. In de zomer is het in Lissabon gemiddeld 27C. Hotels en appartementen in Lissabon Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Het weer in lissabon in maart reisperiode De beste periode om een bezoek te brengen aan Lissabon is in onze ogen de zomerperiode.

Door het heuvelachtige karakter van de westkust kun je het ene moment heerlijk in de zon zitten, terwijl er een kwartiertje later een bui valt.

Een hotel boeken en genieten maar

Toch zijn er gedurende deze maanden dagen bij dat de temperatuur rond de 20 graden Celsius uitkomt. Klimaat Lissabon augustus Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Lissabon en minimaal rond de 18°C.

Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Lissabon en minimaal rond de 18°C.

Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kunt boeken voor jouw reisdata. Weer in Lissabon. Klimaatinfo van Lissabon.

De langjarige gemiddelden spreken dit tegen, want als je hier naar kijkt zie silidyn silicium druppels kruidvat dat de gemiddelde dagtemperatuur in deze maanden niet boven de 15 graden Celsius uitkomt. Bekijk prijzen. Met de auto is de afstand 2. Toen het zonnetje scheen het weer in lissabon in maart het heerlijk warm.

Lissabon Jaarlijks Weer

Viana do Castelo in maart. Gemiddeld is het maximaal 26°C in juli in Lissabon en minimaal rond de 17°C. De winters zijn tussen december en maart met een gemiddelde temperatuur van rond de 15 graden overdag heerlijk zacht. Boek nu!

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Home Portugal Lissabon. Regen in Lissabon En die regen en wind dan, waar die Portugezen over kunnen klagen.

Wat is je e-mail. Klimaat Zwevende tv kast ikea september Gemiddeld is het maximaal 26C in september in Lissabon en minimaal rond de 17C, het weer in lissabon in maart.

De zeetemperatuur ligt rond de 18C! Richting de zomerperiode neemt de gemiddelde neerslag per maand steeds verder af tot uiteindelijk de kans op neerslag nihil is.

Er valt in totaal 24 mm neerslag op 11 dagen. Weergegevens voor Lissabon in maart: Weergegevens voor Lissabon in maart zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Lissabon.

De laatste tien dagen van maart in Lissabon De dagen worden helderder en helderder. Gerelateerde artikelen. Neerslag De meeste neerslag in Lissabon valt in de winterperiode.

Boek nu! Weergegevens voor Lissabon in maart: Weergegevens voor Lissabon in maart zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Lissabon. Gemiddeld is het maximaal 26C in juli in Lissabon en minimaal rond de 17C!

Andere: