Sms sturen via pc proximus

/ 20.11.2020 / Rowenna

Wees hiervoor op je hoede en gebruik omwegen waar mogelijk , zoals bovenstaande websites. Ik zelf heb beide accounts apart gehouden en tot nu toe nog geen enkel probleem ondervonden. Nu ik er over nadenk is dit een programma dat werkt als je uw GSM aan de pc aansluit, dus ik denk dat het weer niet echt dat is wat je zoekt.

Succes mvg, bistje. Bovenop al deze voordelen zijn er ook nog eens de Vikingpunten. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Enter your username or e-mail address. Ik doe mee. Onthoud mijn gegevens. Mobistar heeft zo een utility maar kan niets vinden voor Proximus.

Terwijl je je vroeger sms sturen via pc proximus betaalde aan gsm-kosten tijdens een vakantie, zijn die tegenwoordig - zeker binnen de Europese grenzen - een stuk lager. Zoals u wellicht al zal opgemerkt hebben, maken vele websites gebruik van een 2-stappen inlogprocedure om uw veiligheid te garanderen.

Ook volgende websites leveren gelijkaardige diensten:. Alvast bedankt!. Peggy B.

Share Tweet Delen Delen. Het bedrijf gaat dan ook al jaren mee en velen zijn er al van het prille begin klant.

Keuze te over

Ik zelf heb beide accounts apart gehouden en tot nu toe nog geen enkel probleem ondervonden. Succes mvg, bistje. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Via de site van proximus zelf.

Ben je in het buitenland, en wil je geen kapitalen betalen aan dure sms-kosten?

  • Dat gaat men petje te boven.
  • Share Tweet Delen Delen. Groetjes, Elsa PS: ik begrijp niet waarom je roept ik ben niet doof hé ;-.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Zo kan je per abonnement een verschillend dataverbruik instellen. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Wat als je als moeder meer controle wenst omdat de inhoud van de berichten levensbepalend zijn. Proximus sms sturen via pc proximus misschien wel de bekendste telecomprovider in Vlaanderen.

Meld je aan

Help ons om deze te optimaliseren in slechts 5 vragen. Meld je aan Heb je al een account? Proximus is misschien wel de bekendste telecomprovider in Vlaanderen. Dan is af en toe een sms via het internet versturen een lucratieve oplossing.

Share Tweet Delen Delen. Ook bij Scarlet kan je prepaid herladen, waardoor je jouw verbruik makkelijk in de hand houdt. Eerlijk in het engels wereld wordt almaar kleiner, en wil je geen kapitalen betalen aan dure sms-kosten.

Inloggen Inloggen met MyProximus of. In sms sturen via pc proximus onwaarschijnlijke geval dat je meer dan sms'en op een maand verstuurt, opteer je dus best voor een iets duurder tarief.

Gratis mobiele communicatie is een recht

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Heb je al een account? Zou de wereld op z'n kop zijn denk ik dan zo. Gebruikersnaam of e-mail. Mobile Vikings kunnen bij elke herlading hun focus verleggen: zo kan je kiezen tussen meer bellen of meer mobiele data.

Welkom Inloggen met MyProximus of. Welkom Inloggen met MyProximus of. Alvast bedankt voor je reactie! Bedankt voor uw bezoek aan het forum. Klanten van Mobile Vikings sms'en en bellen gratis met elkaar, sms sturen via pc proximus. Je hebt dan geluk dat het samen brengen van beide accounts Prox en BGC goed gelukt is want dit heeft ook al veel problemen teweeg gebracht, maar het voornaaste is dat het bij u werkt.

Inloggen Inloggen met MyProximus of?

Account Options

Alvast bedankt!! Mis deze acties niet:. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, biedt Proximus ook televisie en internet aan. Gebruikersnaam of e-mail. Alvast bedankt voor je reactie.

Andere: