Openbaar vervoer abonnement

/ 15.03.2021 / Itske

Je kunt Sentire aanvragen als je in het bezit bent van een OV-begeleiderspas. NS Flex werkt wel met de vrij-reizen abonnementen zoals Dal Vrij of Altijd Vrij, omdat er voor deze abonnementen geen saldo van je OV-chipkaart afgetrokken wordt.

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Waar is het te koop? Connexxion abonnementen 33 Producten. Hiermee reis je in heel Nederland of in een bepaalde regio geheel vrij of met korting. Ben je op zoek naar het juiste abonnement?

Ook de landelijke abonnementen die door alle vervoerders worden geaccepteerd. Beroepen overzicht knelpuntberoepen vacatures! Vermist sinds 23 okt! Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen.

Breng abonnementen 11 Producten. Er zijn dan verschillende abonnementen of kaarten om voordelig te reizen met openbaar vervoer abonnement bus, tram en metro:.

Je kunt er ook saldo op laden om mee te reizen. OV-chipkaartsaldo 25 Euro.

Plan je reis

Abonnementen Reis je regelmatig in de bus, tram of metro? Welk abonnement heb ik nodig? Het is een behoorlijke klus om een passend OV-abonnement te vinden, zeker als je reist met verschillende OV-bedrijven.

Wat is Sentire? Plan je reis Locaties. NMBS-stations zoek een station. Klik op de link 'Abonnement voor deze reis'.

Luchthavens Brussels Airport Charleroi Airport. Zit je op de middelbareschool of ben je een student. Klik op de link 'Abonnement voor deze reis', openbaar vervoer abonnement.

Let op: de kortingsabonnementen werken niet samen met NS Flex, dan wordt er alsnog saldo van je OV-chipkaart afgetrokken. Hoe hoger het aantal sterren is.

Landelijke abonnementen en kortingskaarten

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Hiermee reis je in heel Nederland of in een bepaalde regio geheel vrij of met korting. Contact persdienst buurtbewoners fotoreportages en filmopnames organisatie van een evenement in een station social media coördinaten en gegevens.

Waar is het te krijgen?

Het kan voorkomen dat je de keuze hebt tussen meer centrumzones. Mochten wij het OV-chipkaart abonnement niet verkopen, openbaar vervoer abonnement, dan verwijzen wij je door naar de openbaar vervoer abonnement van de specifieke vervoerder. Je kunt Sentire aanvragen als je in het bezit bent van een OV-begeleiderspas. Klik op de link 'Abonnement voor deze reis' Vul in het volgende scherm je leeftijd in en hoe vaak je reist en klik op Geef Advies.

Wat is Sentire. Vermist sinds 23 okt.

Reis je regelmating? Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Voor werknemers alle info voor werknemers welk abonnement past het best bij mij? Jeugd Maandabonnement Noord-Brabant.

Vermist sinds 23 okt. Weet je niet welk OV abonnement je het beste kunt bestellen en wil je zeker weten dat je het meest voordelige abonnement honda goldwing 1800 te koop belgie Reizigersinformatie Internationale reizen.

Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer over water! Openbaar vervoer abonnement prijs is gebaseerd op de gemiddelde ritprijs in stads- en streekvervoer in Nederland, openbaar vervoer abonnement.

Type reis Vertrek Aankomst. Het kan voorkomen dat je de keuze hebt tussen meer centrumzones?

Overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen

Abonnementen Je kunt je abonneren om geheel vrij of met korting te reizen. Heb je daar gevonden welk abonnement geschikt is voor jou? Nieuwsbrief schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Daarnaast kun je hiermee reizen in alle binnenlandse treinen 2e klasmet uitzondering van Thalys. Scholieren en Studentenkortingen en voordelen Recht op het Studentenreisproduct.

NS abonnementen 31 Producten.

Andere: