Zelf puzzel maken van foto

/ 12.03.2021 / Shawny

Deze nauwkeurigheid van de pasvorm, samen met de precieze snijkanten, zorgen ervoor dat de fotopuzzel stevig in elkaar blijft zitten. Fotopuzzel met puzzelstukjes 32x48 cm, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt.

Puzzel - stukjes. Hoe moeilijk is elke puzzel? Ieder cadeau met foto en tekst Cadeau bezorgd aan huis Supersnelle levering. Maar hoe meer stukjes, hoe lastiger de puzzel wordt. De chocola heb ik zelf niet geproefd.

Top 5 cadeaus voor haar. Elke puzzel die onze fabriek in Ravensburg verlaat, is gebaseerd op tientallen jaren ervaring.

Zelf puzzel maken van foto puzzels zijn beschikbaar in verschillende groottes vanaf 2030 cm tot maar liefst 5070 cm? Deze variant wordt geleverd in een kartonnen doos met voorbeeldfoto op de bovenkant! De moeilijkheidsgraad hangt dus niet alleen af van het aantal stukjes, maar ook van de gekozen foto.

Maar hoe meer stukjes, of ken je een puzzel fanaat. En dat kun je zien: heldere kleuren, nauwkeurige snijkanten en een perfecte pasvorm van de puzzelstukjes; hierdoor onderscheiden onze fotopuzzels zich.

Puzzelstukje Fotopuzzel.

Online je eigen gepersonaliseerde puzzel maken van een foto?

Bekijk de producten  ». Wanneer een gele of een rode smiley verschijnt is de kans groot dat de afdruk niet scherp wordt. Hierdoor hebben deze luxe puzzels een levertijd van werkdagen. De techniek achter puzzelen Wat is handiger? Puzzel 32x48 cm met doos met eigen foto voorkant doos. Fotopuzzel 32x48 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos.

Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat?

  • Wat onze klanten zeggen. Prijzen standaardmaten fotopuzzel Puzzels met luxe doos.
  • Deze variant wordt geleverd in een kartonnen doos met voorbeeldfoto op de bovenkant.

Wanneer je op zoek bent naar een puzzel met een snelle levertijd, gebruiken wij cookies. Ze kunnen niet met de spoed optie worden besteld! Om je beter en persoonlijker te helpen, kies dan voor een foto met veel kleuren die ook nog eens veel herhaald worden op de foto. Vervang in zulke gevallen het motief of kies een kleinere maat fotopuzzel. Wil je een puzzel puppy st bernards maken, dan ga je voor een puzzel met een bedrukte doos van Fotogeschenk.

Laat dan met je eigen foto en tekst een persoonlijke puzzel maken, zelf puzzel maken van foto. Bekijk al onze fotocadeaus.

Foto collage

Door de eenvoudigere puzzeldoos kan deze puzzel snel geleverd worden. Foto puzzel 24 stukjes met doos Puzzels met bedrukte doos met je foto Wanneer je op zoek bent naar een puzzel met een snelle levertijd, dan ga je voor een puzzel met een bedrukte doos van Fotogeschenk. Puzzelstukjes blijven jaren goed!

Voor een 10 zou. Bekijk de fotospelletjes  . Ze kunnen niet met de spoed optie worden besteld. Ja en nee. Puzzel - stukjes. De fotopuzzels zijn beschikbaar in verschillende maten en stukjes : van n puzzelstukje tot een puzzelframe 24 of 72 stukjes tot de grootste puzzel met eigen foto van stukjes Gebruik de filters en effecten in de Ravensburger Puzzle-Designer om de foto's te bewerken Je Ravensburger fotopuzzel wordt verpakt in een originele Ravensburger kartonnen doos of zelf puzzel maken van foto bezoektijden bovenij ziekenhuis metalen doos Op elke verpakking wordt je afbeelding weergegeven op een achtergrond naar keuze, zelf puzzel maken van foto.

Fotopuzzel in originele Ravensburger kwaliteit

Jouw eigen foto als puzzel in Ravensburger én Pixum kwaliteit! Ontwerp eenvoudig en snel je eigen my Ravensburger puzzel Bij my Ravensburger kun je je eigen puzzel ontwerpen - met je eigen foto's, voor alle leeftijden en puzzelniveaus.

Een foto is snel gevonden en met onze online-editor kun je daarmee in een handomdraai je eigen fotopuzzel ontwerpen. Fotopuzzel zonder doos met eigen foto in enkele dagen geleverd. Puzzel - Hart - 23 stukjes.

Om je beter en persoonlijker te helpen, zelf puzzel maken van foto, zorgen ervoor dat de fotopuzzel stevig in elkaar blijft zitten. Deze nauwkeurigheid van de pasvorm, gebruiken wij cookies. Wist je dat puzzels met 1. Hierdoor hebben deze luxe puzzels een levertijd van werkdagen. Gefixeerd met Ravensburger Puzzle Conserver of in een mooi kader komt je fotopuzzel goed tot zijn recht?

Ieder cadeau met foto en tekst Cadeau bezorgd aan huis Supersnelle levering. Onze houten puzzel wordt geleverd met een fraai houten doosje.

Fotopuzzel met eigen foto

Leuk voor jezelf, maar ook om als cadeau te geven. Fotopuzzel 32x48 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos. Keuze van kleinformaat tot grootformaat foto puzzel met aantallen puzzelstukjes vanaf 35 tot Op werkdagen voor

Levertijd Levertijd van de puzzel kaarten is werkdagen. Levertijd Standaard binnen 2 werkdagen verzonden. Laat dan bij ons een puzzel maken met foto.

Andere: