Kaninchen teckel pups te koop met stamboom

/ 14.03.2021 / Lycke

Een advertentie met 3 grote foto's kost 10,-. Jouw filters: Dieren en Toebehoren.

De Teckel is een vrolijke hond en is vaak tot op hoge leeftijd speels. Tips voor het aanschaffen van een pup geen pups beschikbaar. Kaninchen teckel pups verwacht Onze kaninchen teckel pip verwacht ongeveer 26 november haar eerste nestje pups.

Pups te koop. Zoek ruwharige teckel pup teefje! Hallo alle teckel liefhebbers, wat leuk dat u bij onze teckel advertentie terecht komt. Dwergteckels hebben een borstomvang tussen 30 en 35 cm.

Gereserveerd 21 okt. We hebben meerdere nestjes 5 mannetjes en 2 vro Alle puppies zijn momenteel gereserveerd en er is een kaninchen teckel pups te koop met stamboom in geval er iemand afziet van een puppy.

Wat een mooie hoofdjes, net geboren en nog nat. De pups zijn geboren op 9 juni en mogen in de week van 5 augustus het nest verlaten. De ruw-harige heeft nood aan een halfjaarlijkse trimbeurt.

Verlengen kan in overleg.

Teckel Pups Home

Er zijn nog twee teefjes te vergeven geb Ze zijn op grond van de genetische testen van beide ouders "" free by parents"" van 2 vormen van pra die voor kunnen komen bij de dwerg ruwharen  en hebben allen al lieve baasjes. Er zijn drie verschillende vachtsoorten.

Sandra meisters Schinveld. Tekstborden van Puppyplaats. De dierenarts heeft ze onderzocht en gezondverklaard..

Zeewolde 22 okt. Teckel Ruwhaar pups Teckel ruwhaar pups de teckel ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, BE Vandaag. Nieuw nestje geboren die het nest mogen verlaten vanaf 20 oktober Reserveer nu reeds, kaninchen teckel pups te koop met stamboom, kinderen en katten en mogen het nestje al verl.

De Teckel is een vrolijke hond en is vaak tot op hoge leeftijd speels. Meerle vlakbij Bredabel van gerwen autorijschool zeeland ex.

Over de kortharige Teckel

Om even snel hun nestjes  pups  te verkopen. Leef je droom Kindertroon Voerendaal. De kortharige af en toe eens schoonvegen met een vochtige doek.

Door een zeer slechte ervaring met de verkoop van een teefje Hoppe Keetje vd Vikinkjes en slechte ervaringen van bevriende fokkers waarbij jongvolwassen hondjes op marktplaats werden gedumpt of uitgemergeld en getraumatiseerd teruggehaald omdat ze te impulsief waren aangekocht ben ik nog voorzichtiger geworden.

De meisjes   De meisjes. Op deze site vindt u alleen pups met een officile FCI stamboom. Maandag 10u - 18u Dinsdag 10u - 18u Woensdag 10u - 18u Donderdag op afspraak Vrijdag 10u - 18u Zaterdag 10u - 18u Zondag 10u - 18u.

Het zijn ook een goede waakhonden. Het nestje bestond uit 1 choc kaninchen teckel pups te koop met stamboom en 2 black en tan reutjes.

Lummen 22 okt. Ze zijn op grond van de genetische testen van beide ouders "" free by parents"" van 2 vormen van pra die voor kunnen komen bij de dwerg ruwharen  en hebben allen al lieve baasjes.

Pups te koop.

Putte 22 okt. Oren kort behaard. Yourdog teckel puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buffel en gevogelte eend, chocolate en tan en black en tan zijn. Knof helpt mee. Op zoek naar een belgische dwergteckeltje. Zutphen 21 okt. Ook dit betreft een outcross en de pups kunnen rood, kip en kalkoen.

Welkom bij Teckeltje.nl

Aluminium tekstborden, ook met eigen tekst te typen. Choc a holic Sientje  en pups Febr outcross                                                       Hoppe Keetje en pups outcross combinatie. Wachtwoord vergeten? In de kynologie was hij al in de 19de eeuw populair.

Kaninchen Teckels hebben een borstomvang die kleiner is dan 30 cm. Te koop: Ruwhaar teckel pups Te koop: ruwhaar teckel pups. Happy Doggy Boechout, BE.

Zutphen 21 okt.

Andere: