Anwb autostoel test

/ 10.03.2021 / Clarence

Concord Vario XT Besafe iZi Twist B. Dat blijkt uit onderzoek van ANWB in samenwerking met haar internationale zusterclubs.

Kiddy Phoenixfix 3. Baier Adebar. Maxi-Cosi Titan Pro. De maximum score is vijf sterren. Maxi-Cosi Tobi.

De ANWB heeft in de test de stoeltjes beoordeeld op veiligheid, gebruik. Auteur Bas van Rijswijk. Hema Junior. Hauck iPro Baby. Deze autotypelijsten staan ook anwb autostoel test op de site van de zitjesfabrikant. Nuna Rebl.

Bij de autostoeltjestest van de ANWB is een autostoeltje van BeSafe  foto als meest veilige autostoeltje uit de test gekomen. Recaro Optiafix. Schrijf je hier in voor onze gratis e-mail service.

Goed oriënteren

Kiddy Cruiserfix 3. Als dat het geval is, probeer dan een ander stoeltje waarbij de positie van de schoudergordelgeleiding beter overeenkomt met de geometrie van de autogordel. Besafe iZi Flex Fix. Graco SnugFix. GB Everna Fix.

Uit onze test blijkt maar weer dat het, niet te zien is hoe veilig een autostoeltje is. Facebook Twitter RSS. Maxi-Cosi Rodi XP. Recaro Monza Nova Evo? Anwb autostoel test i-Gemm. Dit is wel een stoeltje dat alleen geschikt is voor kleine kinderen met een specifieke lengte baby's van 40 tot 70 centimeter.

Best geteste autostoeltjes Consumentenbond

Avionaut Pixel. Britax Römer Kid II. Shop alles voor je auto Van fietsendrager tot telefoonhouder!

Foppa Pedretti Miestendo Fix. Jan Quartz. Joie Every Stage FX. Concord Reverso? Joie Traver.

Autostoeltjestest 2020

De ANWB test sinds elk jaar kinderzitjes om jonge ouders te informeren over de kwaliteit er van. Uit onze test blijkt maar weer dat het, in de winkel of op internet, niet te zien is hoe veilig een autostoeltje is.

Je kan ze alleen niet zijwaarts draaien om het intillen en vastgespen van je kind gemakkelijker te maken. TEST

Hauck Varioguard Plus. De ANWB test sinds elk jaar kinderzitjes om jonge ouders te informeren over de kwaliteit anwb autostoel test van. Het voordeel van een Maxi-Cosy is wel dat dit baby autostoeltje erg veelzijdig is. Britax Rmer Baby-Safe i-Size. Britax Rmer Dualfix i-Size. Alle resultaten van testen van alle mogelijke producten. Afhankelijk van de auto en het gebruik kan een 1-delige draaibare stoel of een 2-delige stoel meer geschikt zijn, anwb autostoel test.

De overige zes stoeltjes kregen drie sterren en scoorden daarmee een voldoende!

Tot circa 1,5 jaar

Cybex Aton 4. Chicco Oasys 1 Isofix. Uppababy Mesa i-Size.

Nuna Norr. De autostoeltjes worden sinds met de huidige eisen getest. Maxi-Cosi Rodifix Airprotect? Uppababy Mesa i-Size.

Andere: