Hoeveel kost buskaartje arriva

/ 11.03.2021 / Safouane

Reis voordelig verder met de Maastrichtse stadsbuslijn 10 richting het centrum of Maastricht Randwyck. Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer over water.

Liever vooraf een Ritkaart of Dagkaart als e-ticket kopen? Enkele reis en retour Bij de buschauffeur koop je een ritkaart, geldig voor een enkele reis. Afbeelding: Harry Heuts Delen. Hoe het bij jouw OV-bedrijf is geregeld lees je in het het overzicht dat we hebben gemaakt: Overzicht cashloosreizen in het OV   Waar vind je het tarief van losse kaartjes? Je kunt Sentire aanvragen als je in het bezit bent van een OV-begeleiderspas. Meer informatie Euregioticket.

Type reis Vertrek Aankomst. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee. Dat kan. Fietsen mogen in de maanden juli en augustus ook vr 9. Klik daarna door op "Bekijk alle prijzen" voor de uitleg van alle tarieven in het scherm dat nu opent.

Meer informatie RE Waar kun hoeveel kost buskaartje arriva een los kaartje kopen en hoe betaal je bij de verschillende OV-bedrijven voor deze losse vervoerbewijzen.

Het assortiment losse kaartjes verschilt per regio.
  • Een los kaartje kan uitmaken in de prijs van je reis. Koop e-ticket We adviseren je om het e-ticket uit te printen.
  • Wat is Sentire?

Ritkaartje

Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Meer informatie hierover vind je ook onder het kopje abonnementen. Reis je af en toe met de bus en heb je geen OV-chipkaart, dan kun je een ritkaart of dagkaart kopen.

Hierdoor is de prijsverhoging voor een los busticket relatief groter dan voor andere producten. Je kunt Sentire aanvragen als je in het bezit bent van een OV-begeleiderspas.

Met je OV-chipkaart check je dus op alle stations, behalve NS? Je kunt het product aanvragen bij de loketten van hoeveel kost buskaartje arriva OV-bedrijven, zoals je gewend bent? Het gratis Sentire reisproduct wordt op je persoonlijke OV-chipkaart gezet. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken.

Om die groep te compenseren wordt een alternatief ontwikkeld.

Wijzigingen

Naar de homepage reist met je mee. Nieuws Binnenland Buitenland Economie Video. Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag. Onderaan het reisadvies zie je de prijs van de reis voor een enkele reis met OV-chipkaart zonder korting.

Hoe het bij jouw OV-bedrijf is geregeld lees je in het het overzicht dat we hebben gemaakt:! Reis voordelig verder met de Maastrichtse stadsbuslijn 10 richting hoeveel kost buskaartje arriva centrum of Maastricht Randwyck. Algemene leeftijdsgrens van kinderen in het OV Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer. Het gratis Sentire reisproduct wordt op je persoonlijke OV-chipkaart gezet?

Plan je reis

De informatie op deze pagina kan door de coronamaatregelen verouderd zijn. Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen.

Bij leeftijdgebonden vervoerbewijzen is de leeftijd op de eerste dag van geldigheid bepalend.

  • Wat waren de prijzen in voor bus, tram, metro en veren?
  • Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen.
  • Reis je af en toe met de bus en heb je geen OV-chipkaart, dan kun je een ritkaart of dagkaart kopen.
  • De RE18 is een directe grensoverschrijdende treinverbinding van Maastricht naar Aachen.

Tariefeenhedenkaart Bekijk hier de ambassade italie den haag Je kunt het e-ticket via je mobiel, hoeveel kost buskaartje arriva, punctualiteit en reizigersaantallen.

Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt. Het Reizigersoverleg Limburg is ontstemd over de prijsverhoging van de losse tickets. In het weekend en op feestdagen de gehele dag. Je hebt ook geen OV-chipkaart nodig voor het kind. Mackus benadrukt dat het busvervoer bovengemiddeld scoort op hoeveel kost buskaartje arriva criteria waar de provincie Arriva op moet controleren: reizigersbeoordeling, in de Arriva app opslaan of uitprinten.

Je kunt voor maximaal 10 personen een e-ticket kopen. Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes.

Bevestigen

Geeft recht op het buiten de spits meenemen van één fiets in de Arriva-treinen en -bussen in Limburg met uitzondering van de Limburgliners en kleine bussen. Maximaal twee kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen kostenloos mee. Voor 19,00 euro één dag reizen met trein en bus in de Euregio Maas-Rijn.

Een los kaartje kan uitmaken in de prijs van je reis! Mensen die bijvoorbeeld in de schuldsanering zitten, kunnen geen ov-chipkaart aanvragen. Het assortiment losse kaartjes verschilt per regio.

Andere: