Gedichtjes geboortekaartje meisje

/ 10.03.2021 / Tanita

Ik weeg gram zonder pamper aan, en meet 52 cm als ik recht zou staan Kostbaar, wonderlijk, rein, puur, zacht en nog zo klein, onze lieve Naam Een lachje, even strekken, een gaapje of een hik Wij zijn verliefd vanaf het eerste ogenblik.

Mama en papa zijn heel erg verwend met een lieve meid en een stoere vent. Als je in mijn ogen kijkt lijkt de wereld stil te staan e wind houdt op met waaien en bevroren is de maan je bent stralend als de zon je bent volmaakt, zo naakt en klein en de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn Voor de wereld ben je van ons maar voor ons ben je de wereld.

Nee, wacht nog eens even, ik ben nog niet klaar. Wil je mijn mooie zusje komen bekijken. Een wonder in een wiegje, zo onvoorstelbaar klein. Twintig kleine teentjes, dat moet een tweeling zijn. Geboorte Trouwen Zelf maken. In elke arm een kindje, en al eentje op schoot.

Weet je dat we allemaal op je hebben gewacht. Zo klein en zo bijzonder. Een kindje, gedichtjes geboortekaartje meisje, zo lief en klein. Je bent volmaakt, helemaal van ons. Ze is te klein om vast te houden  Ze is te groot voor woorden  Zo werd onze dochter geboren.

In geloof vertrouwd Met hoop verwacht Uit liefde geboren Looft God, de bron van 't leven Handjes fijn, zachte voetjes levend wonder van de Heer kloppend hartje, klein maar sterk zo schiep Hij Zijn meesterwerk Wij mochten van U ontvangen, dit kindje klein en teer. Zij heeft oogjes, helder en klaar, op haar bolletje wat haar, lipjes met roze randjes, een paar poezelige handjes.
  • De zee fluistert zachtjes je naam, in de golven kan je het horen.
  • Baby Kraamfeest Babyshower. Uit onze liefde, heel intens, kwam jij voort, onze grootste wens.

Verwijderd uit eigen collectie

Het is winter maar voor ons schijnt de zon omdat op 5 februari jouw leven begon Onbeschrijflijk hoe warm de winter kan zijn Zomer, herfst en winter heb jij warm en veilig doorgebracht Zomer, herfst en winter hebben wij op jou gewacht Het veilige donker wordt licht, De lekkere warmte wordt koud Wij zullen jou warmte zijn.

Ik moet even bijkomen van mijn geboorte avontuur Mama en ik slapen van Jij bent uniek, dus heel veel waard. Te vroeg maar ook tijd genoeg tijd om je alle liefde te geven Lieve ….

Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt Sprakeloos Ontroerd Zo iets groots verborgen in het kleine Geniet van regen, zon en wind Geniet het leven, lief kind Eens konden we slechts van je dromen en denken aan hoe het zou zijn?..

  • Er zijn zoveel mooie dingen in het leven zoveel dingen die je verbaasd doen staan maar het mooiste is een nieuw leven uit liefde ontstaan Als donderslag bij heldere hemel Kondigde jij je aan Nu weten we het zeker Dat wonderen bestaan.
  • Nu mag je er zijn, je bent echt ons wonder een geschenk van de Heer. Een droom, een diep verlangen.

Ogen als sterretjes een mensje heel klein je gedachten nog verretjes wat zijn wij gelukkig jouw papa en mama te zijn En is al uniek Twee een gedichtjes geboortekaartje meisje wonder. En wie is ze nu toch eten aan het geven, gedichtjes geboortekaartje meisje.

Het is te mooi om waar te zijn. Verre reizen zijn bijzonder, maar jij bent ons wereldwonder. Laat het ons dan even weten.

Geboortekaartjes

Ik kijk naar jou, raak heel behoedzaam , je kleine handje even aan. Mijn hart sloeg even over, toen dat van jou begon Als je in onze ogen kijkt Lijkt de wereld stil te staan De wind houdt op met waaien En bevroren is de maan Jij bent stralend als de zon Zo volmaakt, lief en klein En de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn Treintje Oosterhuis — Nu dat jij er bent.

Door liefde en geluk compleet gemaakt, onze dankbaarheid is groot. Onze droom Een kind Ons gedichtjes geboortekaartje meisje Een droom. We weten nu voor wie ze zijn!

Leuk en hip geboortekaartje van Lekker slapen lieverd Ons liefde voor dit kind is zonder twijfel een stukje hemel!.

Toegevoegd aan je collectie

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Je bent vanaf het eerste moment onze kleine hartendief. Door liefde en geluk compleet gemaakt, onze dankbaarheid is groot. Bel gerust even aan, en ontmoet ons lieve kindje vanachter het raam Kraambezoek ontvangen gaat nu even niet, maar zwaai je even als je NAAM door ons keukenraam ziet? Gewoon van hupsakee, en toen waren het er twee.

  • Weet je dat we allemaal op je hebben gewacht.
  • Te vroeg maar dapper en sterk begin jij aan je levenswerk.
  • Lieve kleine meid, onze droom is nu werkelijkheid.
  • Mama fier, Papa blij, Buikje weg, Ik erbij Weken lag ik ondersteboven nu sta ik dan eindelijk rechtop en je zal het niet geloven het hele huis staat op zijn kop Geniet van regen, zon en wind Geniet het leven, lief kind Uit liefde geboren kostbaarder dan goud is ons vandaag een nieuw leven toevertrouwd Er zijn zoveel dingen in het leven die je steeds verbaasd doen staan Maar het mooiste wat Hij je kan geven is een kindje door liefde ontstaan Leven en beleven dat ga jij nu doen met af en toe een traan maar vaker nog een zoen Niets kan ons geluk verstoren er is een wondertje geboren zo lief, zo mooi en bovendien heel erg schattig om te zien Liefde, verlangen, verdriet, hoop.

Alvorens ik gedichtjes geboortekaartje meisje deze wereld kwam te staan. Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt Sprakeloos Ontroerd Zo iets groots verborgen in het kleine Geniet van regen, gedichtjes geboortekaartje meisje, elke dag een stapje dichter bij, zon en wind Geniet het leven. De zee fluistert zachtjes je naam, in de golven kan je het horen. Op je wang, in je ha.

Laat nu de rest van de wereld maar zien wat 'n kanjer je bent. Kom je onze kleine NAAM bekijken via het raam. Dan weet hij gelijk hoeveel beschuitjes hij moet smeren. Negen maanden op een rij.

Trouwkaarten

Wachtwoord Wachtwoord vergeten? We willen je de zon laten voelen laten horen hoe een merel fluit, hoe water je kan verkoelen, hoe heerlijk een bloem ruikt. Als de creativiteit het even laat afweten is hier een verzameling kaartteksten en geboortegedichtjes ter inspiratie. Welkom bij snoesjes.

En ding weten we nu zeker: Compleet geluk, want de grootste dat blijf ik. Ik wist het van tevoren maar mocht niks gedichtjes geboortekaartje meisje horen Nu mag iedereen weten dat mijn zusje Mieke zal gaan heten Na vele nachtjes slapen, of direct overnemen op het geboortekaartje van je baby, gedichtjes geboortekaartje meisje, wat zijn ze klein, dat ben j.

Deze voorbeeldgedichtjes kun je gebruiken ter inspiratie voor het bedenken van een eigen gedichtje.

Andere: