Ziggo app chromecast werkt niet

/ 14.03.2021 / Chakira

Mijn conclusie is toch dat er iets mis gaat. Ik ben ingelogd, maar ik kan niets bekijken.

Op TV verschijnt ook een melding, maar die is met een fractie van een seconde weer weg. Dag Alex, is er inmiddels al enig idee omtrent de oplossing van dit probleem? De drie chromecast die ik heb geprobeerd zijn allemaal 3e generatie.

Hoe kan ik die bronop de chromecast installeren? Nadat je met de tv afstandsbediening de hdmi uitgang van de Chromecast hebt geselecteerd, heb je de tv afstandsbediening niet meer nodig.

Tot ik een nieuw modem aansloot en dus een ander ziggo app chromecast werkt niet heb. De verbinding van mijn Chromecast valt vaak na een paar minuten uit. Een paar andere tips om de kwaliteit van je beeld te verbeteren:.

Zoek in plaats daarvan naar. Live TV laat zich op de Chromecast streamen. De beeldkwaliteit verschilt per EU-lidstaat.

  • Ziggo Go werkt niet meer goed met Apple TV3. Alles geprobeerd?
  • Blijft nog steeds branden.

Streamen met Chromecast of AirPlay

Kijk je naar Ziggo GO op je laptop of computer? Zodra je dat gedaan hebt zal de Chromecast installatie opnieuw starten. Is deze receiver wat? En ook met mijn chromecast.

Veelgestelde vragen. Je hebt de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig. Uur later werkt het weer.

  • Mijn Ziggo.
  • Goede uitleg, bedankt. Anders werkt het allemaal niet.

Heb je Windows 10. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Maak op je smartphone of tablet verbinding met hetzelfde wifi-netwerk als op je Chromecast of Apple TV. Controleer of er een  bekend probleem  is! Om live tv naar tv scherm te streamen heb je geen extra tv ontvanger nodig. Vraag dan de  inloggegevens  opnieuw aan.

Zo los je problemen en storingen met de app op. Reactie Alleen jouw naam wordt zichtbaar. Ik heb sinds een paar dagen hetzelfde probleem. Er wordt wel vanuit gegaan dat je beschikt over een smartphone waarop je de Ziggo GO app kunt downloaden.

Wonderbaarlijk, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. We hebben er via andere contactkanalen niet beduidend meer meldingen over ontvangen, dus stel ik dit lijstje samen om een rode draad te ontdekken: -Wat is het ziggo app chromecast werkt niet. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Aansluiten luidsprekers met banaanstekkers of losse draden!

Sorry, maar dit blijkt te werken.

Maak hier je gratis

Staan wel netflix en youtube maar geen cast app. De app op je telefoon of tablet fungeert nu als afstandsbediening. Extra zenders. Waardeloos apparaat. Aan het rijtje bugs en problemen bij Ziggo GO kan Ziggo ook een verbindingsprobleem met streamingtechniek Chromecast voegen.

Je hebt de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig. Tot voor kort de vorige versie albert heijn lokeren maaspoort dit altijd goed?

Waardeloos apparaat. Ik sta op een camping en op de WiFi ingelogd met een code. Helaas nog niet. Nu ik de reacties lees van andere ben ik er echt zeker van dat het probleem zich niet voordoet door mijzelf of bij de mensen ziggo app chromecast werkt niet hetzelfde probleem!

Want ik word helemaal tam van t ding!

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Inloggegevens vergeten. Zit op de 2. Opzetten nieuwe connectie na plaatsen nieuw Ziggo Modem idd redelijk drama.

Alle rechten voorbehouden   Ziggo. Doe mee en win! De meest uiteenlopende foutmeldingen m. Ik heb een probleem ik heb per ongeluk de netwerken van de chromecast gegooid en nu kan ik de chroomcast niet meer resetten naar fabrieks instellingen.

Andere: