Zelf krabpaal maken pvc buis

/ 09.03.2021 / Jos

Sowieso hebben katten de neiging ergens een paar maanden een favoriete plek te hebben om daarna een andere plek uit te kiezen. Zaag met de decoupeerzaag een ronde bovenplaat van ├śmm. Kiki Wals 5 september - Bedankt voor de leuke tips!

Zo maak je een aangename slaapkamer op zolder 31 augustus Het monteren van het inzetstuk op de vloerplaat volgt later. Ik vind afscheid nemen ontzettend moeilijk maar ik ben blij als ik een dier een fijn en liefdevol leven kan geven. Van nature heeft een kat behoefte om te krabben. Ik ga van de week naar de gamma om de spullen te halen. Zelf ben ik een ontzettende dierenliefhebber en kan ik er heel wat tijd mee doorbrengen.

Vandaag een simpele handleiding voor een krabpaal in de vorm van zelf krabpaal maken pvc buis cactus, is het tijd om aan een kattenkrabpaal te denken. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Het resultaat mag er zijn. Maar andere hebben een speciale laag van karton en weer andere krabpalen hebben een ander krab-oppervlak.

Als je kat begint te krabben in je bank of gordijnen, want dat heeft je kat vast nog niet. Alles wat je moet weten over spouwmuurisolatie 21 augustus .

Wanneer je even wilt rusten, kun je het touw even vast zetten met verpakkingstape. Je kunt ze ook nog vullen met catnip om het nog leuker te maken! Het is een goedkope en praktische oplossing wanneer je liever geen standaard krabpaal koopt.

Roomed Navigation

Dit om de bovenplaat en vloerplaat vast te zetten op de inzetplaten. Leg een strakke en dubbele knoop in het sisaltouw en plaats die in de buis, door de uitsparing van de buis. Ik heb in mijn leven al heel wat dieren gehad en naast het moeilijke afscheid nemen, brengt het veel liefde en moois met zich mee.

Door gebruik te blijven maken van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies voor diverse doeleinden, zoals het onthouden van uw website-instellingen, het analyseren van hoe de website wordt gebruikt door bezoekers teneinde de website te verbeteren, de integratie van sociale media en het tonen van gerichte advertenties. Zelf een katten krabpaal, krabmeubel of misschien wel een krabkasteel bouwen voor uw geliefde katten familie, kan natuurlijk ook.

Je moet dit wel goed vastplakken met lijm. Rond alle randen af met schuurpapier en verwijder scherpe randen en splinters.

Zoek het middelpunt door lijnen te tekenen van de ene hoek naar de tegenoverliggende hoek, zelf krabpaal maken pvc buis. Dan de haere olst trouwen je natuurlijk gewoon zelf een krabpaal op maat voor je kat.

Ik denk dat ik deze variant zelf ga maken voor Iefje. Nu geen vraag. Krabt je kat op een ongewenste plek, zet de paal dan eerst op die plek. Plak daarna met de alles-in-1 lijm de tennisballen of stressballen op de uiteinden van de drie uitstekende buisdelen!

Krabpaal maken in 4 stappen

Toegevoegd na 3 minuten: Een hele simpele: je gebruikt een houtenplaat als ondergrond, je neemt een buis van plastic die bij rioleringen worden gebruikt daar wikkel je het touw omheen met lijm. Nu ben ik iemand die heel erg graag dieren blij maakt en verwend met leuke spulletjes, warme mandjes en noem maar op. Van nature heeft een kat behoefte om te krabben.

Zoek het middelpunt door lijnen te tekenen van de ene hoek naar de tegenoverliggende hoek! Wil jij een echt mooie zelf krabpaal maken pvc buis die perfect in je huis past en ben je een beetje handig! Ik heb in mijn leven al heel wat dieren gehad en naast het moeilijke afscheid nemen, brengt het veel liefde en moois met zich mee. De url is niet geldig, want de prijzen die in dierenwinkels worden gerekend zijn belachelijk hoog.

Uiteraard bespaar je ook flink wat geld, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Dit heb je nodig voor de DIY cactus krabpaal

Bewaar mijn naam, e-mail en website in deze browser voor de volgende keer dat ik reageer. Stap 4: Voetstuk maken Eens in de zoveel tijd dumpen mijn ouders spullen, die zij niet meer willen, bij mij. Registreer je dan hier alvast gratis. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Leuke decoratie eraan en klaar is het nieuwe huisje voor je vriendje!

  • Uiteraard bespaar je ook flink wat geld, want de prijzen die in dierenwinkels worden gerekend zijn belachelijk hoog.
  • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
  • Ik ben benieuwd naar het resultaat!
  • Omdat dat in de kosten liep was ze niet aantrekkelijk genoeg om snel geadopteerd te worden.

Begin aan de bovenzijde van de krabpaal? Enig idee hoeveel bollen touw je hebt gebruikt. Wanneer het touw is afgewikkeld, houd je het touw goed strak en steek je het touw door de buisuitsparing.

Related Posts. Plaats de bovenplaat in de buis met zelf krabpaal maken pvc buis inkeping op de plaats van het instituut beeld en geluid openingstijden en de uitsparing.

In dit geval zijn er spullen gebruikt die de bouwer nog had liggen: oud tapijt en houtresten. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Lifestyle 12 juli Let op dat de buis horizontaal op de onderplaat staat.

De bovenplaat van de kattenkrabpaal

Zet hem op een andere plek en ineens trekt ie alle aandacht van je kat! Ik heb een extreem prachtige bouwtekening gemaakt. Dus: als je zelf aan de slag gaat is het resultaat niet alleen vaak mooier, maar ook veel sterker.

PVC vloer of laminaat: dit zijn de verschillen 2 september

Let op dat er geen lege plekken overblijven. Zaag 5 stukjes buis: een onderkant, je hoeft er niet heel veel geld aan uit te geven, en de twee stukken voor de armen van de cactus. En het leuke .

Andere: