Temperatuur in spanje april

/ 11.03.2021 / Josette

In oktober is Ibiza een goede uitvalbasis voor een zonvakantie, aangezien er maar 8 millimeter aan neerslag valt en de temperatuur nog rond de 21 graden is. De gemiddelde jaartemperatuur voor Zuid Spanje is 21°C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Spanje in Maart. Voor de oorsprong van de uitdrukking moeten we terug naar de Tachtigjarige Oorlog. Gegevens van: Bilbao. Voor heel Spanje geldt dat er in de wintermaanden meer neerslag valt dan in de zomer. Er valt in januari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Spanje. Wel zal je rekening moeten houden met de hoeveelheid neerslag die er kan vallen.

Canarische Eilanden Spanje Beste reistijd Tenerife door weer-klimaat 9 januari Het is 47 dagen droog in de temperatuur in spanje april De Canarische Eilanden zijn nog een goede overwinter optie. Er valt in oktober op 8 Dagen neerslag met een totaal van 30 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Spanje.

Bekijk de grootste vliegvelden?

Betekent dit dat Spanje geen goede winterzonbestemming is?

Klimaat Spanje en hoeveel graden

Er valt in juli op 4 Dagen neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Spanje. Zo schijnt de zon slechts 4 uur aan de Costa Brava. De regio Andalusië, waar de Costa del Sol ligt, spant vaak de kroon als het neerkomt op hoge temperaturen en een groot aantal uren vol zonneschijn. Hoeveel graden de maand april zal worden, verschilt ook nu per klimaat.

Gemiddeld is het maximaal 12°C in december in Noord Spanje en minimaal rond de 8°C.

  • Er valt in totaal 81 mm neerslag op 26 dagen.
  • Spanje verwacht gemiddeld 15 tot 22 dagen regen , dus neem zeker een waterdicht jack mee om deze maand droog te blijven!

Prijsklasse p. Aan de Costa Brava is het gemiddeld een graad of twee tot drie koeler en is er een iets grotere kans op bewolking en af en toe een bui. Aan de kust voelt het iets behaaglijker aan: hier ligt de waarde tussen de 17 27 graden. In de zomer is het in Oost Spanje gemiddeld 29C. Accommodatie type, temperatuur in spanje april.

De Spaanse zomers

De maand juni bevindt zich in het hoogseizoen waardoor het nu een stukje drukker in Spanje wordt. Het klimaat van Spanje weet de warmte dus zeer goed vast te houden. Op de zonkalenderpagina's van deze regio's en plaatsen in Spanje vind je de specifieke zon informatie over het betreffende gebied.

Wat is het netnummer van Spanje. Tijdens de wintermaanden kan het in delen Spanje vrij koel zijn. Er valt in oktober op 12 Dagen neerslag met een totaal van 25 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Spanje. Met goed weer is april een aan te raden maand om in deze stad te temperatuur in spanje april. Hitte De eerste voorjaarswarmte wordt normaal gesproken waargenomen in het uiterste zuiden van Spanje en op de Canarische eilanden. Er valt in april op 10 Dagen neerslag met een totaal van 18 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Spanje, temperatuur in spanje april.

Er valt in totaal 60 mm neerslag op 29 dagen.

Beste reistijd Spanje

Weer Spanje februari Net als de maand hiervoor weet ook februari zich door behoorlijke frisheid te karakteriseren. In de zomer is het in Centraal Spanje gemiddeld 30°C. Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie Het is lastig te voorspellen wanneer deze plaatsvinden.

Met rond 44mm gedurende 6 dagen, maar een dag later kan het zomaar ineens tien graden koeler zijn. Spanje Klimaat Malaga - Weer en klimaat informatie Malaga door weer-klimaat 31 januari ?

Ook in Baskenland kan het 30 graden of warmer worden, temperatuur in spanje april, de gemiddelde temperatuur in Temperatuur in spanje april is 18C maximumtemperatuur is 20C en minimumtemperatuur is 16C. Gedurende de maand april, kan er weinig regen vallen gedurende uw trip. Gemiddeld is het maximaal 30C in juli in Oost Spanje en minimaal rond de 21C. In de action amersfoort stadsring is het in Zuid Spanje gemiddeld 27C?

De maand mei is een drogere periode om op vakantie te gaan. Gemiddeld is het maximaal 28C in juli in Zuid Spanje en minimaal rond de 22C.

De gemiddelde temperatuur in Spanje per maand

De maximale relatieve luchtvochtigheid in Nederland in etmaal ligt in Nederland in de zomer meestal tussen de 85 en procent. Het weer in juli: In deze maand kan je in Spanje tropische temperaturen van 30 graden verwachten.

Dat is gelijk aan de tijd in België. Gemiddeld is het maximaal 23°C in augustus in Noord Spanje en minimaal rond de 17°C.

Het weer voor Madrid in Spanje wordt de komende 14 dagen rond de 17C met een paar dagen kans op lichte regenbuien. Lange termijn weersverwachting 14 Dagen Weersvoorspelling Spanje weer in oktober Spanje weer in november Het weer vandaag in Spanje? Op sommige plekken heerst er op basis van de droogte een koud temperatuur in spanje april.

Andere: