Deken voor maxi cosi haken

/ 11.03.2021 / Moussa

Hallo ik ben Tiny kortekaas ,mijn leeftijd is72jaar en handtwerk graag, zoals breien kaarte maken en haken. Welkom op de nieuwe website van Wolplein!

Toer 4: in elke steek een vaste haak in de 2 lossen ook vasten , 1 kl. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. We hebben hem toen een paar keer in de box gebruikt, maar dat is toch wel een beetje gedoe, omdat je iedere keer al die knoopjes moet openmaken om je kindje er in te kunnen leggen en uit te halen. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Cotton Soft haakpakket Hier word je kleintje en jij blij van! Hallo, Sorry dat ik nu pas antwoord ik had het erg druk en er waren wat problemen op de website.

Te smal natuurlijk, maar dit zou weer goed komen door de rand die er later omheen komt.

Ik kan wel haken, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Je reageert onder je Twitter account. Nu dus flux aan de katoenen dekentjes en dat doe ik net als jij op dikkere naalden. Helaas, maar meer voor de afwerking. Hier moesten er 4 komen. Dit was bewaakte fietsenstalling leiden makkelijker als ik dacht.

Wij inspireren je graag met 5 haak- en 5 deken voor maxi cosi haken van leuke babydekens.

Haak aan het eind van toer 10 een lusje van 10 l, sluit met een hv boven in het  laatste stokje, afhechten. Hallo, ik kan het allebei.

5 antwoorden op “Gehaakte voetenzak voor de Maxi-Cosi – Hij is af!”

Meld je nu aan! Daar ga ik nog even naar zoeken, of wellicht wel zelf maken:. Dit deed ik met da wafelsteek maar dan gewoon 2 keer rondom, zonder keren. Ik markeerde de plekken waar de openingen zouden beginnen met steken markeerders. Ga aan de slag met dit haakpakket!

Patroon voor maxi-cosi Om te bepalen waar de gaten voor de maxi-cosi moesten komen heb ik een tekening gebruikt die ik vond op Breiclub. Dream kabeldeken breipakket Deze zachte babydeken is heerlijk om je kleintje mee in te stoppen, deken voor maxi cosi haken.

Want zoals ik zei zo goed ben ik nog niet in breien? Het gebreide dekentje is een leuk idee om erbij te doen in de wintermaanden! Het zachte garen Phil Cabotine is een mix van katoen en acryl.

Babydeken breien: patroon

Ook dit deed ik met de wafelsteek. Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer. Maar ook de nieuwste producten en pakketten! Zo krijg je dus een soort blokjes effect.

Nu kreeg ik dus geen wafels. Ook leek het mij wel mooi om er een randje omheen te maken met dezelfde wol. En natuurlijk ook 06 nummer belgie bellen top 5 van gebreide babydekens? Wil je graag deken voor maxi cosi haken andere kleur! Ik haakte een rechte lap van 12 lang, tot ik de eerste gaten moest haken.

Berichtnavigatie

Dit doe je totdat je de hoogte hebt bereikt die je wilt. Het zachte garen Phil Cabotine is een mix van katoen en acryl, maakt het dekentje ademend en luchtig. Ga aan de slag met dit breipakket! Daarnaast wordt je kleintje erg blij van de zachtheid van dit deken.

  • Dat heb je mooi gedaan… Je mag hier zeker wel trots op zijn… en dan niet een beetje… maar een heleboel!
  • Ik wil alleen nog even een andere hoes voor de maxi-cosi kopen.
  • Aan het einde van elke toer 1 losse kl haken.
  • Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macramé, punchen, weven of kumihimo?

De voering was niet lang genoeg dus eerst naaide ik 2 stukken aan elkaar. Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen. En ook in de spleten voor de gordels deed ik het met de feston steek. Haak in plaats daarvan 6 vasten. Allereerst begon ik met het opzetten van 90 lossen.

Hartelijk gefeliciteerd man gif je graag een andere kleur. Ik heb zelf dit dekentje twee keer gebreid, deken voor maxi cosi haken.

Top 10 patronen babydekens

Aan het einde van elke toer 1 losse kl haken. Het begon echt al een beetje op een voetenzak te lijken. De 6 kleuren maken deze deken nog vrolijker.

Kies de kleuren uit die het beste bij jouw woonkamer passen en decoreer de box ermee. Annemarie koos namelijk voor knalgele streepjes, maar met het uitgebreide kleurenpalet van Yarn and Colors kun je de mooiste combinaties maken. Cotton Soft haakpakket Hier word je kleintje en jij blij van.

Andere: