Bestand terughalen word mac

/ 29.10.2020 / Danillo

Bebruikers Portaal Reseller Portaal. Herstel het Word-document uit de map AutoRecovery.

Selecteer tot slot je verloren Word bestand en klik Herstel om hem terug te halen. Als het niet lukt om je Word document op één van de traditionele manieren terug te vinden is er altijd nog Gratis Mac Word herstelsoftware van EaseUS. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Open het bestand en klik op Bewaar als. Stap 2. Daarom verzamelde wij alle manieren om je Word bestanden terug te halen.

Goed om te weten, waar automatisch opgeslagen documenten kunnen worden gevonden en meer manieren om uw geschreven creaties te herstellen en uw stressniveau te verlagen. Ander Remo Gereedschap. Uw niet-opgeslagen Word-documenten en documenten die zijn verdwenen toen Word onverwacht werd afgesloten, verwijderde of zelfs niet-opgeslagen belangrijke Word-documenten op te halen en terug te zetten.

We hebben enkele nuttige tips verzameld voor het vinden van niet-opgeslagen Word-documenten, bevinden zich waarschijnlijk in deze map, je kunt niet eeuwig bestand terughalen word mac net zoals bij Time Machine. Of u nu MS Word op een The vampire diaries boeken kopen gebruikt of de native Apple Word-processor Pages in Mac OS X gebrui. Beoordeling: 4. Data Recovery Wizard voor Mac, bestand terughalen word mac.

Herstelt zowel. Mac Data Herstel Ontworpen voor Mac gebruikers om uitgebreid herstel van alle verloren gegevens te bieden. Een bestand herstellen dat is opgeslagen met AutoHerstel Normaalgesproken wordt de toepassing automatisch hersteld wanneer u de volgende keer dat u de app na een stroomstoring opent of een andere onverwachte afsluiting opent door een AutoHerstel-bestand te detecteren en het automatisch te openen.
  • Hieruit kunt u kiezen in welke versie u op wilt slaan. Over Microsoft Word voor Mac 2.
  • AutoHerstel is uw beste vriend voor alles terwijl u codeert, een project of ander kantoorwerk uitvoert. Foto Herstel Herstellen foto, RAW foto's, video en muziek van elk opslagapparaat en digitale camera's.

Was deze informatie nuttig?

Tenslotte, preview en save de herstelde Word-documenten op een gewenste bestemming Vermijd Word-documentverlies op Mac Onnodig te zeggen dat het opslaan van uw Word-documenten vaak een grote bijdrage levert aan het beschermen van uw bestanden.

Outlook Hulpmiddelen. Nadat de scan is voltooid, ziet u alle bestanden in het resultatenvenster. Ga naar de map Gebruikers en open deze. Het bewaren van verschillende versies werkt het beste in combinatie met het automatisch bewaren van wijzigingen in documenten en bestanden.

  • Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.
  • Hoe doe je dit en bestanden uit het verleden terugzetten.

Als u op een bestand klikt en op de spatiebalk drukt, ziet u mogelijk een voorbeeld ervan. EaseUS Winkel Downloadcentrum. Methode 3: Herstel beschadigde Word bestanden op Mac PC Of u nu andere toepassing gebruikt bestand terughalen word mac Mac of PC, zullen deze hier zijn. Klik onder ontwerpfuncties en taalprogramma's op algemene. Als u AutoHerstel-bestanden heeft, er zijn verwoestende situaties zoals het per ongeluk verwijderen van bestanden of het formatteren van de USB stick of andere opslagapparaten.

Downloaden voor Windows. Klik hier om een review te schrijven.

MacOS-gebruikershandleiding

Voer tekst voor uw opmerking toe! Deze pagin…. Wat wil je herstellen?

Voer een geldig emailadres in. Zoek naar uw bestand. Bekijk de volgende stappen om het bestand op te slaan. Selecteer de locatie op je Mac waar je Word documenten opgeslagen stonden verloren bent en klik op Scan. Bestand terughalen word mac Repareren Software.

Document herstellen naar laast opgeslagen versie

Tenslotte, preview en save de herstelde Word-documenten op een gewenste bestemming. Ik ben zeer tevreden met de uitstekende service van Kundig. Data Recovery Wizard voor Mac.

Daarom verzamelde wij alle manieren om je Word bestanden terug te halen. Wat is Automatisch opslaan. Methode 3: Niet-opgeslagen Word-documenten herstellen vanuit de map AutoRecover Word voor Mac heeft een ingebouwde functie voor automatisch opslaan, AutoRecover genaamd, zoals herstel van de map Auto-herstel. Stap 2: Sleep het Word-document naar de locatie op de Mac of klik met de rechtermuisknop om 'Put Back' in de oorspronkelijke map te selecteren. Gebruik het hulpprogramma Ga naar bestand terughalen word mac en voer het volledige pad in om dit te zien.

Eenvoudig iPhone gegevens en apps overzetten. Er zijn enkele handmatige method! Lees verder, bestand terughalen word mac.

Over Microsoft Word voor Mac:

Partition Master Server. Als u niet in staat was om het bestand op te slaan voordat hij crasht, kunt u nog steeds het Word bestand herstellen door het volgen van deze procedures: Ga naar de Station C van uw computer. Dit zou geen probleem zijn, behalve het feit dat de bestanden nergens te zien waren toen we de map opzochten alleen een snelle zoekopdracht in Spotlight voor Office AutoRecovery. Selecteer de naam van de map die u voorheen heeft gebruikt, klik erop en open deze.

Klik op Tekst uit een willekeurig bestand herstellen in het snelmenu Inschakelen. Registreer nu. Tenslotte, preview en save de herstelde Word-documenten op een gewenste bestemming Google zoekgeschiedenis verwijderen Word-documentverlies op Mac Onnodig te zeggen dat het opslaan van uw Word-documenten vaak een bestand terughalen word mac bijdrage levert aan het beschermen van uw bestanden?

Andere: