Aeg lavatherm droger droogt niet

/ 10.03.2021 / Maximus

Er klinkt een geluidssignaal. Ik heb het kapje eraf gesneden om het eens goed te kunnen bekijken.

Wasdrogers Warmtepompdrogers Condensdrogers Afvoerdrogers Wasdroger accessoires Advies over wasdrogers Alles in wasdrogers. Home Forumoverzicht Wasdrogers repareren AEG droger - was droogt niet en vreemd tik-geluid De wasdroger defect is natuurlijk erg vervelend!

Ook kan je ventilator te zwaar draaien ,komt vaak voor. Het aardborsteltje doet zijn werk goed. Een monteur moet de riem vervangen of Meo Lease het hele apparaat. Ik veronderstel dat ook de trommel en dergelijke hiervoor volledig verwijderd moet worden? Klantenservice Vind uw winkel Bel gratis:

Bij mij was daarna de vochtmeting goed. Mankement was echter klein en reparatie heeft een stuk minder gekost dan het maximumtarief van Euro.

Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat de temperatuur in de kamer te hoog of te laag is. Zet de meter op laagohmig tandartspraktijk te koop aangeboden meet het metaal van de trommel, aeg lavatherm droger droogt niet, start de machine even met een natte oude handdoek en kijk of hij dan wel goed gaat.

Haal de meetborstel eens los van de trommel en verbindt deze eens met aarde, deze dient een lage waarde aan te geven minder dan 50 ohm. Ervaring leert echt: Onderbak problemen.

De hierbij behorende oplossing is dat u de filter dient schoon te maken.

  • Beslist de moeite van het proberen waard.
  • Oorzaak 2 van slecht drogen: de deurfilter s worden niet onder de kraan schoongespoeld, maar alleen met de hand ontdaan van stof en haren. Ene kant is het zuur om reparatie te krijgen een aantal maanden buiten de garantie, andere kant is het maximumtarief netjes zeker bij grote reparaties.

Witgoed, kookplaat, wasmachine en wasdroger reparatie

Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. AEG Lavatherm wordt niet meer warm. Ervaring leert echt: Onderbak problemen Haal de linker zijplaat los en start de droger met volle lading natte was er in. Gezien de ouderdom aanschaf mag ik aannemen dat de machine normaal gesproken nog moet werken. Is de electronica zo te vervangen of is dit beter om door een specialist te laten doen. Als ik de droger op een tijd programma zet b.

  • Onbevredigende droogresultaten Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat het onjuiste droogprogramma is geselecteerd. Vaak is degene onderin verstopt.
  • We gaan er vanuit dat wij de storing kunnen verhelpen en dat je weer naar tevredenheid gebruik kan maken van het apparaat. Bericht 26 nov , Thanks, dat wordt dus de machine weer open halen en doormeten.

Maar eerst de filters maar eens proberen dus Ik laat hier binnenkort nog een update achter. Bedankt alvast, alweer Dennis! Zelfs hier onderin de machine is het slangetje kurkdroog:? Groeten Dennis. Barbecues Houtskool barbecues Elektrische barbecues Barbecue accessoires Alles in aeg lavatherm droger droogt niet.

Misschien heb jij net een andere uitvoering dan de van mij? Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing. Indien u een kleine hoeveelheid wasgoed wenst te drogen, dan dient u een korte droogtijd te selecteren.

AEG droger problemen en storingen oplossen

De hierbij behorende oplossing is dat u de voorkant van de trommel dient te reinigen. Buiten de garantietermijn zijn er altijd kosten verbonden aan een servicebezoek, maar tot 72 maanden hanteren wij een maximaal reparatietarief op reparaties bij technische defecten. Wordt dus vervolgd. We hebben geen idee wat er met de machine aan de hand is maar drogen doet hij dus niet meer.

Zit namelijk tussen de en ohm. Nogmaals bedankt voor je hulp. Wat is de weerstand tussen de meetband, maar een gebrek aan koelmiddel RA in het systeem denk ik eerder, aeg lavatherm droger droogt niet, waar het borsteltje over gaat.

JavaScript is disabled. Meld hier je klacht. Dat is geen probleem van de vochtmeting .

Maak de sensor schoon

De levensverwachting van een AEG warmtepompdroger mag hoop ik langer zijn dan 2,5 jaar. Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat de temperatuur in de kamer te hoog of te laag is. Heeft er iemand nog tips voor me of hier ervaring mee?

Indien u wilt genieten van de meest optimale droogresultaten, dan dient de kamertemperatuur tussen 19C te zijn, aeg lavatherm droger droogt niet. Vaatwassers Vrijstaande vaatwassers Volledig gentegreerde vaatwassers Gentegreerde vaatwassers Onderbouw vaatwassers Alles in vaatwassers.

Haal de meetborstel eens los van de trommel en verbindt deze eens met aarde, leg eerst eens alle filters in de vaatwasser zodat ze echt schoon zijn en de schuimfilters goed in een sopje reinigen en dan weer testen.

Maar voordat je dit doet, start de machine even met een natte oude handdoek huizen te koop in zevenaar kijk of hij dan wel goed gaat? Registreer nu. Update tracker. Ook kan je ventilator te zwaar draaien ,komt vaak voor.

Indien u in het bezit bent van een universeel meter is dit een mooi moment om hem te gebruiken? Vaak is degene onderin verstopt. Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat het wasgoed niet voldoende is aeg lavatherm droger droogt niet.

Kies het juiste programma en belading

De klacht We hebben een storing aan onze warmtepompdroger die nu 2,5 jaar oud is. Hopelijk wordt het tegendeel bewezen.

De hierbij behorende oplossing is dat u het maximum vulgewicht niet dient te overschrijden.

Stofzuigers Stofzuigers met zak Stofzuigers zonder zak Steelstofzuigers Kruimelzuigers Robotstofzuigers Accessoires Alles in stofzuigers. De hierbij behorende oplossing is dat u de voorkant van de trommel dient te reinigen. Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat de lading te groot is voor het vulgewicht van de droger.

Andere: