Samsung eco bubble draait niet

/ 11.03.2021 / Sharonna

RuudCaspar First Poster. Bij te veel was, kan het wasgoed niet goed uitlekken.

Bedankt voor je bericht. De kosten van vervanging zijn niet hoog. Het was mij uiteindelijk duidelijk geworden dat de printplaat defect was, net als bij vele andere bezitters van een Samsung wasmachine lees ik op verschillende fora. Copyright © Wassen. Maar deze klacht laat meestal de motor schokkend draaien of trommel schudt.

Dit doe je door de slang aan de kraan te verbinden maar niet aan de wasmachine. Net buiten heel veel sterkte en beterschap garantieperiode ging mijn wasmachine stuk, trommel bleef hangen.

Vanaf een jaar oud was onze wasmachine als zo goed als afgeschreven. Miele verkoopt toch ook geen tv's en gsm's. Binnen 3 jaar problemen Ongelezen bericht door Theotrucker 05 aug Maar een nieuwe Miele in de tegenwoordig goedkopere klasse heeft alleen de naam Miele gemeen met de apparaten van vroeger. Elektra problemen samsung eco bubble draait niet de motor Mogelijk is een contactje losgegaan.

Ik had de ellende van samsung al gelezen inderdaad. Maar na 6 maanden weer defect. Mijns inziens een kostbare productiefout.
  • Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken.
  • Wellicht kun je de zijkanten nog even loshalen en dan controleren of iets de trommel blokkeert en of je deze een beetje kunt stellen.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

D8 zit er nog wel. De oorzaak van dit probleem is waarschijnlijk de manier waarop de print is ingegoten met kunsthars. Binnen 3 jaar problemen Ongelezen bericht door Lady » 04 aug Maar u zult die machines niet rechtstreeks bij Samsung gekocht hebben. Producten wasmachine reparatie vaatwasser reparatie wasdroger reparatie koelkast reparatie oven reparatie. Zou een LG nemen en met ruimer budget een Miele.

Hi Johan,   Wij hebben dezelfde wasmachine, en het zelfde probleem. Als ook de as van de trommel is beschadigd kunnen de kosten oplopen.

Wellicht kun je de zijkanten nog even loshalen en dan controleren of iets de trommel blokkeert en of je deze een beetje kunt stellen. Als het samsung eco bubble draait niet lukt kan een monteur u tips geven of langskomen om de blokkering op te lossen, samsung eco bubble draait niet. Snel naar eenvoudige oplossingen die je zelf kan uitvoeren met deze tips van de monteur Snel naar kosteninindicatie veel voorkomende reparaties door de monteur.

Mogelijk dat die al 25 jaar gepasseerd is Ongelezen bericht door Theotrucker 05 aug Let op dat je er wel een emmer of iets dergelijks bij houdt. Hey Anne. Hulp nodig?

Repareren of nieuwe kopen?

Huisregels Help. BruceH Community Manager. Pagina: 1 2.

De De wasmachine is nu net 2 maanden uit de garantie dus misschien is er nog coulance mogelijk. Om een afspraak in te plannen kan je telefonisch contact met ons opnemen op: Dit doe je door de toevoerslang van de kraan te ontkoppelen. Binnen 3 jaar problemen Ongelezen bericht door Keeske 05 aug Nog even voor de duidelijkheid : Bij mijn eigen machine bleek de vermogenselektronica niet voldoende in staat om zijn warmte te dissiperen.

En met nieuwe koolborstels kunt u weer zorgeloos wassen! Nieuwste samsung eco bubble draait niet.

Kwartiertje werk en toen was het weer opgelost. Trommel van Eco Bubble 8 kilo draait niet meer. Het lijkt me dan een probleem met de electronische aansturing van de motor, wellicht een los contact op de printplaat of een haperende startrelais. Ik ben wel blij dat hij het inmiddels weer doet, dan kunnen we nog even sparen voor een degelijk apparaat.

Zolang je maar geen Samsung koopt. Jeronimo Apprentice. Geplaatst door: Tim Veenvliet Geplaatst op: Maar geloof mij. Lot Big Cheese. Anneee New Member. Te weinig was geeft het risico op enorme trilling van de wasmachine met gevolgschade aan het apparaat.

Sorry, we kunnen niet meer dan 4 producten tegelijk vergelijken X. Onderdelen van A-merken, zoals Miele, zijn duurder dan van B-merken. Hoor het graag. Zoek in plaats daarvan naar.

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Versleten koolborstels zijn vaak de oorzaak. Ongelezen bericht door Bob Schurkjens 04 aug Zoekend op het Internet vind ik talloze lotgenoten, waaruit blijkt dat veel machines dit probleem krijgen.

Andere: