Invulbaar pdf maken met word

/ 09.03.2021 / Giomar

Als je een digitale handtekening wil vereisen, vink dan het vakje aan naast de tekst 'Voor dit document is een handtekening vereist'. Zo ga je terug naar de bewerkmodus, zodat je eventueel laatste wijzigingen kunt doen.

U kunt waarschijnlijk de link verzenden,maar deze blijft online en ontvangers zullen ook online moeten zijn,zelfs als ze het gewoon invullen. Nee, bedankt Installeren. Wanneer het bestand geopend wordt, zal het programma enkele velden voor jou toevoegen. You can also do so much more such as protecting,unlocking,translating,cropping,compressing,resizing and many more.

Plaats een Reactie Voer uw naam in!

Deze staat bovenaan in de app. Selecteer hoe je de resultaten van het formulier wil ontvangen. Klik op de menuknop Tools. DOC-formulier een dilemma vanwege het formaat. Volg de invulbaar pdf maken met word op het scherm wanneer je hierom wordt gevraagd. Als je liever een rechthoek met een specifieke maat tekent, klik je en sleep je de muiscursor om de gewenste grootte te creren.

Klik op de menuknop Tools. Hiermee importeer je het bestand in Acrobat. Ze hebben echterallemaal hun eigen unieke karakteristieken en functies.

Stappen om Vulbare PDF van Word/Excel te Maken

De app zal een poging doen om invulbare velden te maken aan de hand van de layout van het document. De website laat gebruikers toe om een PDF formulier te bouwen zonder enige moeite. Dit staat bovenaan het scherm.

EspaƱol: crear un archivo PDF rellenable. Deze staat bovenaan in de app. Hiermee importeer je het bestand in Acrobat.

  • Als je gebruikers de error 'Deze handeling is niet toegestaan' zien wanneer ze je formulier invullen, kan dit zijn omdat het formulier verborgen objecten of niet-ingesloten lettertypes bevat.
  • Hier kun je een opslaglocatie kiezen en op 'Opslaan' klikken. Hier verschijnt dan een veld met een standaardformaat.

Just click the symbols on the right to add more elements! Klik op Doorgaan. Selecteer het document dat je wil importeren. Om een gekopieerd veld te plaatsen, zal het programma enkele velden voor jou toevoegen. PDFescape kan formulieren maken en inhoud bewerken.

Wat kun je in een invulbare PDF wijzigen?

Als je de resultaten via e-mail wil ontvangen, selecteer dan de 'E-mail'-optie. Nee, bedankt Installeren. Dubbelklik op het veld om de naam, stijl, en lay-out van elk veld te bepalen. Klik op het menu 'Bestand' in de linkerbovenhoek en selecteer 'Opslaan als'.

Je kunt ook de optie aan- of uitzetten om anonieme inzendingen toe te staan. Dit staat in de rechterbovenhoek, invulbaar pdf maken met word. Als je een digitale handtekening wil vereisen, vink dan het vakje aan naast de tekst 'Voor dit document is een handtekening vereist'.

Open de app op je Android apparaat. Kies je volg-voorkeuren. Meer ideen .

Recommend Articles

You can try using it online with DeftPDF tools and there are no limits in using the site. Gerelateerde artikelen. Selecteer 'Naam en e-mailadres van ontvangers verzamelen voor optimaal volgen' als je de naam en het e-mailadres van een persoon wil zien in hun e-mail met het ingevulde formulier. Als je de resultaten via e-mail wil ontvangen, selecteer dan de 'E-mail'-optie. Typ je eigen bericht die in het e-mailbericht verschijnt bij het formulier.

Het formulier opslaan en verspreiden, invulbaar pdf maken met word. Er zijn duizenden online formulieren beschikbaar,zoals JotformSurveyMonkey.

Klik op Preview rechtsboven in de hoek om je formulier te bekijken. De andere icoontjes naast de tool 'Tekstveld' bovenaan het document staan voor andere functionaliteiten die je aan je formulier kunt toevoegen.

Je kunt ook de optie aan- of uitzetten om anonieme inzendingen toe te staan. Gerelateerde artikelen? Het formulier verschijnt in de inbox van de respondenten als een bijlage.

De website PDF Escape

Je kunt ook de optie aan- of uitzetten om anonieme inzendingen toe te staan. Afhankelijk van de typen elementen die je aan het formulier hebt toegevoegd, wordt je nu gevraagd of je verdere wijzigingen wil aanbrengen.

Voeg knoppen, menu's en andere opties toe.

Wees gerust. Vul de e-mailadressen van de ontvangers in. De andere icoontjes naast de tool 'Tekstveld' bovenaan het document staan voor andere functionaliteiten die je aan je formulier kunt toevoegen.

Andere: