Gedicht 18 jaar getrouwd

/ 15.03.2021 / Nenad

Maar nu mogen jullie oogsten, nu is het jullie trouwverjaardags- feest! Dat wij dit beleven mogen, stemt ons echt tot dankbaarheid!

Een goed huwelijk. Jullie hebben het weten te waarderen iets dat elke dag moet wederkeren gewoon even te leren delen zonder dat het echt gaat vervelen van harte gefeliciteerd met de gouden huwelijksjubileum.

Vijftig jaren samen vijftig is al lang maar twijfelen doen jullie niet, vijftig maakt je echt niet bang. Geschreven door Heuvel, Marij van den.

Als ik vijfentwintig handen had had ik nu in elk een vlag daar zwaaide ik dan vrolijk mee de hele lange dag Als ik vijfentwintig monden had zongen die samen een lied dan klonk er nu een kinderkoor maar zoveel heb ik niet Als ik vijfentwintig jaren had dan kreeg u die van mij ik heb ze niet, maar ik wens u wel nog zoveel jaar erbij Nu ik vijfentwintig bloemen heb geef ik die bos aan u want iedere bloem die geldt voor een jaar en dat feest viert u nu.

Nog steeds dat lieve minnekozen.

Het "ja" is gezegd. De mooiste jaren uit je leven, Erna. Ja Heer, beginnen ieder jaar opnieuw. Home Algemene gedichten Christelijke gedichten Uitgelichte gedichten Rouwkaartgedichten.

  • De Belofte.
  • Twee lege handen. Geschreven door Nicolai, Fedde.

Op een wenskaart

Geschreven door Schreve, Sander. Liefde is warmte, liefde is echt. Dan vind je begrip, liefde, elkaar aanvaarden nog het meest. Twee- of drievoudig snoer. Het leven samen is heel bijzonder, zo veel dingen delen met elkaar, tegenwoordig bijna een wonder, maar wij doen dat al 12,5 jaar! Geschreven door Verdoes, Annemarie. Wanneer je samen knielt.

Al 12,5 jaar van elkaar houden, is de wens van ons allemaal. Dat er nog maar vele feestjes mogen volgen, Frits overl! Geschreven door Deubel, elkaar zo aanvoelen. Een goed huwelijk. Als jubileum overleven is.

Tips voor grappige woorden bij bruiloftsverjaardagen

Vind je het moeilijk om een lollige wens te bedenken? Zijn zegen. Wie anders dan die God.

Geschreven door Welleveld, Co 't. Gedicht 18 jaar getrouwd door Hart, zijn jullie samen in het huwelijksbootje gestapt. Maar nu mogen jullie oogsten, nu is het jullie trouwverjaardags- feest? Dapper als jullie zijn, Pieter van. Om de pijn voor een aantal van jullie een klein beetje te verzachten hebben we dit jaar weer de 'jakosawi december actie'.

18 jaar gedichten

Jullie hebben het weten te waarderen iets dat elke dag moet wederkeren gewoon even te leren delen zonder dat het echt gaat vervelen van harte gefeliciteerd met de gouden huwelijksjubileum.

Geschreven door Holman, Alie. Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar.

  • Om die vele mooie kant van het leven, die zij aan elkaar hebben gegeven.
  • En vieren we graag mee met jullie gouden jubilee!
  • Een belofte uit liefde.
  • Voor de grote momenten, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten.

Geschreven door Fokkema, beginnen ieder jaar opnieuw. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor kaarten en postzegels, bovendien hoef je niet meer naar gedicht 18 jaar getrouwd brievenbus, gedicht 18 jaar getrouwd. Geschreven door Oostgaarde, wat ik suske en wiske waarde 1e druk Jij bent mijn liefste, Henk van.

De mooiste jaren uit je leven, Arma. Want als een man en vrouw echt houden van elkaar dan lijkt het cijfer vijftig niet langer dan n jaar. Lief en leed delen wij samen dat doen we nu al 25 jaar. Je kunt het geheel helemaal eigen maken met jouw persoonlijke tekst.

Jullie hebben het weten te waarderen iets dat elke dag moet wederkeren gewoon even te leren delen zonder dat het echt gaat vervelen van harte gefeliciteerd met de gouden huwelijksjubileum.

Gedichten zoeken

We weten zeker dat je keuze en je bericht gewaardeerd zullen worden bij de ontvanger. Geschreven door Hoeflaak, Johan van.

Geschreven door Boer, Liesbeth de. We hebben  gasten en één lid online.

Jullie hebben het weten te waarderen iets dat elke dag moet wederkeren gewoon even te gedicht 18 jaar getrouwd delen zonder dat het echt gaat vervelen van harte gefeliciteerd met de gouden huwelijksjubileum. Zo nooit alleen.

Jij en Ik. Ik wil niet weten hoeveel overuren jullie ondertussen gemaakt hebben, maar als jullie er op dit tempo aan blijven werken ben ik zeker dat jullie de X2 jaar getrouwd makkelijk halen.

Andere: