Camping belvedere italie lazise

/ 14.03.2021 / Axelle

Reisbegeleiding van touroperator was top, hele lieve mensen en zeer betrokken bij de vakantiegangers. Aan de oostoever van het Gardameer, in de buurt van Lazise, ligt de redelijk grote camping Belvedere.

Geen leeftijdsrestrictie.

Zwembad was goed in orde en heerlijk om in af te koelen. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping. Wordt goed onderhouden. Zwembad is hele dag open, alleen glijbanen zijn dicht tussen 13 en 15u.

Gemiddelde beoordeling: 7,6. Neem afslag Lazise SP5. Vanaf

Waterrecreatie Voorzieningen. Aan deze service zijn kosten verbonden. Maar natuurlijk kunt u ook heerlijk vertoeven aan het Gardameer. Itali Toscane San Vincenzo. Toon vergelijkbare accommodaties. De plaatsen zijn ongeveer m2 en hebben allemaal een stroomaansluiting 6 ampere.

Watersport Watersporten. Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier.
  • Filter op.
  • Over ons. Zwembad Locatie Personeel Strand Kinderen.

Bekijk prijzen

Vanaf 6 april zijn je gekozen annuleringsvoorwaarden van toepassing op je boeking, ongeacht het coronavirus. Barto W heeft een beoordeling geschreven nov. Een heel schoon en mooi zwembad. Internationale luchthaven Giuseppe Verdi Parma. Of je liever in het zwembad of in het meer recreëert; waterpret is hier gegarandeerd!

Erg weinig parkeergelegenheid op de camping en buiten de camping. Italië Campings Hotels.

  • Of je liever in het zwembad of in het meer recreëert; waterpret is hier gegarandeerd!
  • Het enige waarom wij hier niet meer komen is dat er een groep"vaste"Hollanders zitten die denken dat de camping van hun is en geen rekening houden met de andere campinggasten

Accommodatie niet beschikbaar voor het aantal geselecteerde gasten. Internet WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Super leuke en schone camping. Bekijk alle beoordelingen, camping belvedere italie lazise. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis. Plaatsen zijn niet erg groot en niet allemaal goed te benaderen. Dan via SR richting Peschiera.

Over Belvedere

Dit is voor kinderen niet uit te leggen. Zwembad was goed in orde en heerlijk om in af te koelen. Camp is nice settled. Niet alleen op de camping, maar ook in de omgeving van camping Belvedere is veel te beleven.

Inlog eigenaren. Innsbruck 2 bijdragen 1 nuttige stem. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Het restaurant op de camping camping belvedere italie lazise een ruime keuze uit gerechten. Het zwembad is prima, jammer is dat de mensen in de rij staan om handdoeken te leggen om ze vervolgens hele dag te laten liggen.

3 redenen om te kiezen voor Camping Belvedere

Met wc, douche, servies, blankets- zonder lakens, verwarming en air conditioning, huisdieren niet toegestaan. De camping bevindt zich op 18 km van Cortona Met de auto rijdt u in 30 minuten naar Verona.

Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Wifi is spotgoedkoop en werkt voor een camping prima, zeker gezien het hoogseizoen. Super leuke en schone camping.

Kan begrijpen dat t voor bepaalde mensen aan de rand van de camping vervelend is. Prijslijst De huurprijs van bungalow, camping belvedere italie lazise, Caravan und Mobilhome worden per dag gerekend exclusief de verblijfskosten van de personen. Fantastic facilities and restaurant serves great food to eat in and takeaway. Afhaal pizza,s. De badmeesters blijven gewoon zitten ?

Kinderen en bedden. Twee dagen later ons verblijf verlengd tot een week en toen kon plots wel het ACSI-tarief gelden. Lijkt alsof camping belvedere italie lazise verdoes den helder liever zien gaan dan komen!

Niet de juiste accommodatie voor jou? Kies je voorkeurstaal. La qualité du mobile home était moderne et confortable, déco de bon goût.

Beoordelingen Sanitair. Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen? Ook de afhaal is ok. Wat voor watersport zullen we eens beoefenen!

Andere: